Tele

TV3 VIDEO | Arnold Rüütel: julgen väita, et sellist Eestit me tahtsime (93)

LISA KOMMENTAAR

Prohvet Reits19. august 2022, 15:36
", Eesti rahvas saab lühikese hingamise aja, annab ISE kõik käest ära ja eesti rahvas pillatakse mööda ilma laiali."
Tähelepanelik lugeja22. august 2016, 17:56
Saatejuht Mardisalu on Jüri Ehasalu 19. augusti Maalehes ilmunud põhjalikku uurimust Augustihämarus... tsiteerinud meelevaldselt. Mingist advokaadibüroosse deponeeritud ümbrikust pole seal poolt sõnakestki. Ehasalu ütleb sõnaselgelt, et need, kes teavad, VÕIVAD OLLA SELLISELE KOKKULEPPELE VÄGA LÄHEDAL, ET FAKT EI LÄHEKS AJALOO JAOKS KADUMA. Samas kinnitas ka Seitsmestes uudistes öeldu. et Jeltsin ei avalikustanud Rüütelile Eestile ettenähtud asehalduri nime. Just seda on Jüri Ehasalu oma artiklis kirjutanudki. See aga ei takistanud laupäevases Rahvateenrite saates Rannamäel &Col jutustamast, et Rüütel teab seda nime. Kokkuvõtteks: Jüri Ehasalu on teinud väga head tööd ja loodan, et ta viib selle lõpuni.
variserid-kommunistid21. august 2016, 16:09
Aga mina vaidlen teile vastu, sest Teie, Arnold Rüütel ENSV Toompea kommunist nr.1,
ei ole ENSV aegu mitte iialgi soovinud sellist vaba Eesti Vabariiki nagu meie riik praegu on.
Julgen siin selle kindla fakti najal seda väita, sest et
1988. aasta kevadeni olite Teue, Arnold Rüütel nii poliitilises tegevuses kui ka avalikes sõnavõttudes täielikult lojaalne ja ülimalt ustav Nõukogude Liidu keskvõimudele.
20. veebruaril 1988 üle kantud televisioonikõnes kritiseeris Arnold Rüütel Balti küsimuse ülestõstmist USA poliitikute poolt ning väitis, et "mingit tagasiteed kodanliku Eesti Vabariigi juurde ei ole ega saagi olla".
Te sööte ju ise oma sõnu, sm, sorry - härra Rüütel!
Ausalt valitav president20. august 2016, 20:59
Eesti rahvas, kui õige lepiks kokku ja valiks ise presidendi, sellise, kes saab kõige rohkem hääli eesti rahvalt! Saadaks ta Kadriorgu rahva saatel, vaatame siis kuidas võimurid ja kõrgetesse ametitesse sokutatud psühhopaadid reageerivad rahva tahtele.
Mida te e valijad20. august 2016, 19:36
Kiunute?! Ise te igasugused punased oravad valisite. Ma tahan ka 10 milli ja karistamatult pääseda, ma tahan ka koeri inimeste peale ässitada ja Brüsselisse saada, ma tahan ka otse eetris tv-s maha inimest lubada lüüa ja karistamatult pääseda,tahan riigi ( rahva) vara omastada ja karistamatult pääseda. Võin jätkata... Eesti elu pe.sse keerata .. Vargamäelaste unistused on täitunud..
Sander20. august 2016, 19:24
Ja mina kummik lootsin, et on sõnavabadus! Nüüd teen teise katse, näis mis saab? Hommikul kirjutasin, et kas Rüütel oleks ka siis nii optimismi täis kui osad vahetuksid. Kommi ei registreeritud isegi kui sobimatut. Kui Rüütel saaks ka 300€ pensioni, teeniks minmaal palgaga ühe pensioni aasta kolme reaalse aastaga, ootaks arstile pääsemist üle poole aasta, huvitav õnnetunne oleks ka siis ülikõrgel? Samas kui poleks neid alampalgal töötavaid inimesi(sanitarid, hooldusõed, kassapidajad), kes siis neid siniverelisi kõrgepalgalisi teenindaks.
kameeleonid20. august 2016, 19:22
See on ju ammu teada, et kui keegi aastaid ja aastakümneid üht ja sama valet räägib, siis hakkab ta lõpuks ise ka seda valet kindlalt kohe uskuma.
Nii on ka nende ENSV aegsete endiste Toompea punaparunitega.
Paistab tõesti nii olema, et need endised ENSV aegsed Moskvale üdini ustavad Toompea tippkommunistid ja kollaborandid - Savisaar, Rüütel jt,
hakkavad oma valesid ja luulusid ise ka juba uskuma
- „ainult nemad, Toompea kommunistid, olid Eesti vabastajad
- ja iseseisvuse eest võitlejad“ .
NB! Nad ei arvesta aga sellega Eesti rahval on hea mälu ega lase ennast petta.
Kameeleonid!
ka21. august 2016, 01:09
Kahjuks on see tavaline "rahvas" ka minetanud ammu igasuguse au ja moraali.
Televiisoris ei räägita, et Tallinnas olid korterite uksed kuni 70-dateni päevad läbi lahti ja võisid ka ööseks lahti jätta, kuritegevust polnud. Enamus toiduaineid olid MAITSVAD erinevalt praegusest maitsetust-lõhnatust solgist mida kirvehinnaga müüakse.
eestlane 20. august 2016, 18:11
Tahan ka tasuta elamukrunti heas kohas
Mart20. august 2016, 19:27
Mererannas, kesklinnas, ja et lähim naaber oleks võimalikult kaugel.
vanamemm20. august 2016, 11:48
Balti ketis seistes,üksteisel käest kinni hoides uskusime ja lootsime,et tuleb ÕIGLUS,AU SEES ON AUSUS,HOOLIVUS,ET RAHVA POOLT VALITUD ORGANID ON RAHVA TEENRID,MITTE VASTUPIDI,ET TSIVIILOKUPANTIDELE JUHATATAKSE TAGASITEE OTS KÄTTE, (keegi ei arvanud siis,et oleme sunnitud päevast päeva taluma koloraado triipu sovjettide räuskamist ja ähvardusi---selle kõik jättis meile kaela peale "isamaalane" Laar,koos Meriga).Kõik läks loodetule vastupidi,kõigi poolt loodu topiti väheste ahnurite taskutesse,inimesed jäid töötuteks ja paljud visati aastaid koduks peetud kohast tänavale. "Abituse sündroomi",mida peksti meile aastakümneid sisse,süül pole paljud võimelised hakkama saama.Muidugi,noored ja haritud ehk saavad,kuid ülbitseda pole siiski ka neil vaja,riik ja rahvas on täpselt nii vaene-rikas kui rikas-vaene on tema kõige nõrgem liige.Rüütel on osanud aga igast ajast isikliku kasu lõigata,vaikne nõustuja ja kaasakoogutaja.
Mart20. august 2016, 16:15
Võibolla on asi selles, et eestlased ei arenda ega tooda midagi väärtuslikku vaid tegelevad peamiselt edasimüümise, sahkerdamise ja laenamisega?
mees20. august 2016, 11:36
keda ta selle "me" all silmas peab? teda ennast ja savikat? kaks kommunisti kes eesti vastu töötasid ja teevad seda siia maani. Rüütel on olnud jobu ja jääb jobuks.
eks ta ole20. august 2016, 11:35
Tõepoolest, just sellist Eestit kommunistlikud funktsionärid tahtsid. Selles me ei kahtlegi. Kahju ainult, et eesti rahva käest pole küsitud, millist Eestit nemad tahaksid.
korruptant20. august 2016, 10:51
elagu korruptiivne eesti, hõissssaaa!
EV-s rikkaks saanud mees20. august 2016, 10:29
Praegu naudib tõesti ekspresident, EKRE AUESIMEES Arnold Rüütel selles vastikus ja vaeses Eesti Vabariigis väga rikkaliku eripensionärina oma kauneid vanaduspäevi.
Uudisest, mis ilmus 13.märtsil 2014: (vanad andmed, nüüd on kõiki summasid kõvasti tõstetud, üle 10%)
President Arnold Rüütliga seotud kulud olid mullu (anno 2013) kokku
127 679,01 eurot.
Nende hulka arvestati nelja inimese töötasud koos maksudega summas 69 081,35 eurot ning
majandamiskulud 58 597,66 eurot (administreerimiskulud 2700,24 eurot;
lähetused 10 837,89 eurot;
17 kinnistu majandamine 18 724,49 eurot;
sõidukite ülalpidamine 24 511,37 eurot;
infotehnoloogia ja kommunikatsioon 905,81 eurot;
inventar 917,86 eurot).
Lisaks saab ta igakuiselt pensioni ombes 5000 eurot ja tema nimel on 17 kinnisvara sissekannet kinnistusraamatus.
rumal naine20. august 2016, 10:44
Aga miks Sa vahid siin; mine mujale, võid juba täna minema hakata!
Loomulikult on siin hea elada, kes mõistab elu ja turvalisuse mõistet!
20. august 2016, 11:00
rumal naine,
kellega sa räägid, iseendaga?
täpsustame20. august 2016, 11:27
Rumal naine nime alt kommenteerib teadaolevalt Arnold Rüütel ise.
Endise presidendina harjunud rahva nimel sõna võtma.
turvalisuse?20. august 2016, 12:22
maal pekstakse ja röövitakse vanureid töötute poolt, korduvalt, sest riik ei anna neile sentigi, politsei ei tule kohale, pärast räägib, et pole mõtet avaldust teha, kuna oma raha niikuinii tagasi ei saa ja vangi neid ka ei panda, kui kahju alla tuhande euro. Mine räägi neile oma turvalisuse juttu. Muudest sissemurdmistest ma ei räägigi. Toidu pärast on isegi tapetud.
Jaanile20. august 2016, 09:16
Tore, et meil on selliseid tublisid ja positiivselt mõtlevaid kodanikke. Kõik need vingujad võiks kõigepealt vaadata endasse ja mõelda, mida ise paremini teha, et ei peaks kogu aeg virisema. Ise olen elanud ka Nõukogude Liidu okupatsiooni ajal ja tean, mida see tähendab kui pead näiteks käima läbi kümneid poode, et saada oma lapsele kohupiima. Täna saavad emad 1,5 aastat emapalka, aga meie ajal kõigest 2 kuud jne. Ühesõnaga meil täna on tõesti hea elada ja osakem seda nautida ja elust meie väikeses armsas riigis rõõmu tunda.
20. august 2016, 09:59
Masohistlik postiivsus kõlab nagu mingi uus massihävitusrelv.
mul küll,20. august 2016, 12:24
oli nõuka ajal kõik vajalik. Siis sai pensionile palju aastaid varem ja pensionid algasid tööd teinud inimestel min. palgast ja polnud mingit juttu, et raha pensioniteks ei jätku. Nüüd on mu pension 283 euri, kuigi olin nõutud töömees ja palk alati keskmisest kõrgem.
20. august 2016, 09:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
20. august 2016, 09:49
Isegi Suurbritannia tunnistab, et neil surevad inimesed toitainetepuudusse, st näljasurmade arv kasvab kogu sealse heaolu taustal. Eestis ei diagnoositagi nälga ja veepuudusse suremist, kuigi ilmselgelt see sageli surma põhjus on, eriti eakate ja üksikute inimeste puhul. Pange kõik silmaklapid pähe siis on Eestis lausa kaif elu!
Ei ole praegune seis20. august 2016, 09:00
Eestis enam Rüütli teha. Tema tegi oma töö 91-sel ära. Nimelt, poleks Eesti rohkem vaba kui Krimm kui Rüütel poleks Moskvas käinud ja Jeltsinilt allkirja Eesti vabaduse kohta kätte saanud. Tänast Eestit ei juhi mitte Rüütel, vaid Reformierakond. See, mida tegid sel ajal Savisaar, Rüütel ja selleaegne rahvas, oli üllas tegu. Nüüd peaks järgmine, noorem ja sitkem põlvkond jätkama vabaduse eest võitlust. Vabadus ei tähenda ühekordset kättesaamist. Seda tuleb pidevalt hoida. Mina võitlesin sel ajal, et venesast välja saada, teie, noored, võidelge nüüd, et allesjäänud kommunistid valitsusest minema pühkida. Muide, Savisaar visati komparteist välja 90-ndal aastal. Teised on siiani kommunistid. Ka tulevane president Siim. Kommunistliku Partei Põhikiri ütleb: "Kommunist ei saa omal soovil lahkuda Kommunistlikust Parteist. Teda saab vaid karistuseks välja heita". Siit ka ütlus: Kommunist surmani".
mida20. august 2016, 12:26
su Savisaar tegi, Rüütel andis ju selgelt mõista, et Savisaar oli määratud Eestit juhtima pärast õnnestunud putshi.
Sind ei ravi20. august 2016, 14:27
psühhiaater ka mitte. Kui selgelt, mida Rüütel ütles? Kuradi jupats, pea oma molu söögi jaoks!
Jaan20. august 2016, 08:53
Kuidagi kurb lugeda neid negatiivseid ja alati vinguvaid kommentaare.Pole meil häda mitte midagi.Miks ei osata hinnata,et elame rahuajal,katus peakohal,leib laual.Eestlane on alati vaeselt elanud,aga alati hakkama saanud.Osa inimesi lihtsalt lahmivad lahmimise pärast,kiruvad köiki ja köike.Vaadake peeglisse ja möelge,kas te ikka olete teinud köik oma elu paremaks elamiseks.Mitte yhegi valitsusega te rahul pole,keegi ei kölba presidendiks,kuid maailmas oleme saavutanud nii palju,kuigi oleme väike maa.Muidugi on pensionid väiksed ja palgad paljudes kohtades nigelad,kuid me saame magama minna rahulikult.Pole meil vaja karta maavärinaid,pole meil karta,et öösel pommitatakse,pole meil nälga,pole ka riieteta.Elage oma vöimete kohaselt ja löpetage enda seespidiselt närimine.Teie virisemine ja alatine vingumine ja negatiivsus sööb teid endid,mitte neid,kes eluga edasi lähevad ja midagi teevad.Elus on nii palju ilu,vöimalusi - kasutage neid ja elage röömsalt
hallo20. august 2016, 09:02
puutja trollid möllavad, anonüümselt kommenteerimine toob neil leiva lauale
20. august 2016, 09:14
Putinil on praegu Ukrainas piisavalt tegemist, Eesti hävitab ise ennast, anna ainult võimalus!
ja see on imbunud20. august 2016, 09:04
tervesse eestisse. me oleme nagu negatiivses vaakumis. ja ei imesta kui soomest tulnud ütlevad, et siia tulles tunnevad masendust ja tugevat negatiivsust.
To Jaan20. august 2016, 09:17
Oled sa ikka kindel,et pommid meile varsti kaela ei kuku?Mina küll ei ole.,kui arvestada,et siia veetakse juurde jänki sõdalasi.Eesti on muudetud polügooniks kus paugutatakse,õhus tehakse hävitajatega madallende.Ega Venemaa ei jäta reageerimata sellistele asjadele.Ja sinu kommentaaris ei ole sõnagi sellest kuidas valitsejad lausa veavad kohale neid muidusööjaid.Keegi ei tea kuna võivad terroristid tegutsema hakata.Ja veel kui isegi meedias on kirjutatud,et meil on 50000 last kes lähevad tühja kõhuga magama,mida siis arvata sellest riigist.Eile oli TV3 küsitlus:Kas sellist Eestit tahtsime.62 % ei tahtnud ja 38 % tahtsid.Sina oled ilmselt selle 38 % seas kesa tahab et siia tuleb sadu ja tuhandeid moslemeid kes ei kavatsegi tööle minna,sest neile jagatakse lahkelt rahva raha niisama.
Ettepanek Rüütlile20. august 2016, 08:42
Vahetame oma sissetulekud ära.Sina ela 300 euroga ja mina elan nende tuhandetega mis sina saad.Lisaks veel annad mulle tasuta auto koos autojuhiga.Tahaks näha kas siis ka hõiskad,et sellist eestit tahtsid.
veel20. august 2016, 11:30
Ära unusta küsida ka neid 17 kinnistut mis Rüütli omanduses.
Me kõik kisaks õnnest kui selline mammona oleks võtta.
Andres Ilvesele.Miks mulle ei vastata?20. august 2016, 08:25
Lp. linnavalitsus ja Urmas Klaas.
Kust olete omale võtnud õiguse asustada Tartusse inimsmuugeldajate "kaupa"? Mina, minu isa ja vanaisa ei ehitanud oma kodu-Tartut selleks et see asustada aafriklaste või Lähis-Ida moslemitega. Vanaisa kaitses oma kodu Vabadussõjas. Ka Rõivasel ja tema, Mercheli käes märja kaltsuna toimival, valitsusel puudub mandaat selliseks tegevuseks! Tartus juba elasid Jaamamõisas vietnami illegaalid. Nüüd siis panustate maksumaksja raha inimkaubanduse kuritegelikku ärisse!? Ei, ja veelkord EI ! Eestimaa, eestlased ja Tartu ei võlgne Aafrika aafriklastele ega moslemitele midagi! Oodin , kaitse meid! Rindejoon on juba Belgias, ja aina läheneb. Ajaloolasena teate hästi, millega tuleb selle eest kord maksta.
20. august 2016, 08:13
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ns20. august 2016, 11:32
Eesti vabaks saamisel oli Rüütel üks põhitegijatest. Ka presidendiametis oli tal rahva toetus. Eesti iseseisvusdeklaratsiooni vastuvõtmise järgselt kutsus Gorbatšov Rüütli Moskvasse, kus talle esitati ultimaatum, et see deklaratsioon tühistatakse. Seal säilitas Rüütel sirge selja, öeldes, et rahvas on nii otsustanud ja seda muuta ei saa.
Mis on nüüd juhtunud, et Rüütel ei näe enam Eesti tõsiseid probleeme või kui ta neid näeb siis pole enam seda sirget selga, mis tal oli varem, et neid näha? Kas ta siis ei näe, et selline Eesti riik nagu tahtsime ei ole veel valmis?
Jüri20. august 2016, 22:22
Polnud Rüütel mingi põhitegija. Kui ta Eesti seisnuks Eesti iseseisvumise vastu, poleks ta ju hiljem enam mitte keegi olnud. Tema taga seisis tollal oma kamarilja, kes teda suunasid ja kamandasid. Said toonased punased aru, et Nõukogude Liit on mäda ja tõeline rikkusevoog alles avaneb neile. Rüütel oli nende poolt juhitav, nagu on ta ka oma abikaasa poolt kamandatav.
Mäletan, kui ma 2. veebruaril 1988 Tartus koos teiste väljaastjatega nõukogude võimu vastu meelt avaldasin, ruigasid punased eesotsas Rüütliga meie suunas nagu veendunud bolševikele kohane.
pole tõesti midagi imestada21. august 2016, 22:10
sest veel 1988. aasta kevadel oli punaparun Arnold Rüütel nii poliitilises tegevuses kui ka avalikes sõnavõttudes täielikult lojaalne ja ülimalt ustav Nõukogude Liidu keskvõimudele.
20. veebruaril 1988 üle kantud televisioonikõnes kritiseeris Arnold Rüütel Balti küsimuse ülestõstmist USA poliitikute poolt ning väitis, et "mingit tagasiteed kodanliku Eesti Vabariigi juurde ei ole ega saagi olla".
raivo20. august 2016, 08:00
Hr.Rüütlil on tuline õigus kui jutt on mõttekaaslastest,kuid kas see on kogu Eesti rahvas tekitab kahtlust.
Andres20. august 2016, 08:41
Härra Rüütel, kes neist kolmest tahtis sellist Eestit? Kas tänane pensionär pensioniga 300 euri? Kas Nestor ja tema oksegrupp kuupalgaga 3000 euri? Või ehk klounid kellele Partsi juku maksis kuupalgaks 32000 ! euri ?
Mida arvab EKRE?20. august 2016, 07:54
EKRE koosolekutel istub Rüütel esimeses reas.Mida ta seal teeb?EKRE ei taha sellist Eestit, mida vana kommunist nii väga armastab.Ehk peaks Rüütel istuma hoopis Reformisabatitel esireas või tagareas koos roosamannaga?
viide õige20. august 2016, 08:30
vahe on, vahet pole ?
muidugi on Eesti tore,20. august 2016, 07:44
aga Rosimannuse valitsus küll mitte.
Brita20. august 2016, 07:43
vana savikas. ja muud loomad. mis neil viga arvata. surmani kindlustet . räägiks ikka sellest põlvkonnast ka. kes 1991 just oma elu alustanud olid. mida nemad arvavad . ja ma ei pea siin kohe kindlasti silmas Kruuda suguseid "ärimehi" . kes on kõik need 25 a vaid varastanud. ma räägin neist. kes püüdsid ausal moel oma elu elama hakata.
ega muidu viga ole20. august 2016, 07:32
kui see va väike palk. muud minul viga pole. see kõige suurem takistus. olen rahul, et eesti poisid saavad kodus aega teenida. olen rahul, et siin ei laiuta laga ja mustus. aitäh, et sellel momendil oskasid meie poliitikud just õigel ajal tehingu teha. ehk hea, et vene poliitikud purjus on . küsime enda käest kas meie siin haukujad oleks seda paremini teinud. aga see mis praegu toimub on meie enda kätes.
Häbi, sm Arnold Rüütel!!!20. august 2016, 07:13
Enamus Eesti rahvast elab hulga hullemas viletsuses kui nõukogude ajal. Põllumajandus on hävitatud, tänavatele mauravad kodutud, kohtutes on karneval, töötud on loobunud töö otsimisest jne, noored põgenevad tuhandete kaupa välismaale, vanad surevad arstiabi puudumisel maha, musti kriminaale transporditakse sisse jne jne... SELLIST EESTIT ME EI TAHTNUD!
kaamel20. august 2016, 08:32
Palun, ära sega oma klähvimisega karavani liikumist
to: 07:1320. august 2016, 10:48
No kuidas keegi millestki aru saab; Sina ei saa millestki aru, nagu laps, kuueaastase tasemel.
Kanakari kaagutab taga ja paneb plusse.
Ma20. august 2016, 06:59
oleks tahtnud,et kõik okupatsiooni käigus siia saabunud või asustatud oleksid siit välja saadetud ning veelgi parem oleks olnud kui taasiseseisvumine oleks tulnud verevalamisega.Sel juhul oleks inimesed osanud rohkem oma riiki hinnata.Aga üldiselt ei saa kurta-vähemalt mujal ei tahaks ma mitte mingil juhul elada,sest on MINU KODU ja tahangi kodus olla,mitte kusagil teises riigis....!
Pensionäri elu on20. august 2016, 06:54
küll lausa piin,300 eurot,eks ela,vananemine on rahvale ikka lausa häbiväärne ja a landatud seisus
senikaua kuni reformid on valitsuses ajades ikka kullakotte omale kokku,kannatab tavaline eestlane jubedalt,nõuan omale kreeka pensioni ja pagulaste olelemise palka.Ja valin EKRE.
julgen meenutada20. august 2016, 12:17
noored,kes sündisid 1990 ja hiljem, elavad ikka päris kesiselt. neil pole täna korralikku tööd, haridus pole paljudele kättesaadav selle tasulisuse tõttu, eka katsu kokku saada korteriostuks vajalik omakapital - seevastu tänastel nn. vanuritel on siiski päris väljaostetud oma kodu olemas, natuke imalik pole seletada,et just sellist riiki tahtsimegi - mine mitte!
Jüri20. august 2016, 02:23
Arnold Rüütel: julgen väita, et sellist Eestit me tahtsime.
Loomulikult tahtsid endised kommunistid sellist Eestit. Tõeline õnn naeratas neile alles peale Nõukogude perioodi. Domineerivate punaste ringkäendus pöörles nagu karusell. Kes ärastas ettevõtteid ja muid varasi, kes tõusis uues vabariigis kõrgetele ametikohtadele jne.
EH jüri 20. august 2016, 05:50
Varastasid minu mõtted !
....20. august 2016, 09:56
Ütles raadiovastuvõtja.
!20. august 2016, 01:47
Oleks mul presidendi-eripension ning soodustused, hõljuksin minagi seitsmendas taevas.
Samasiin20. august 2016, 05:17
Selles ongi jah uba, et arvamusliidrid on ära ostetud ja enam ei adu, kui vaeselt lihtkodanik elab.
Vaatasin just samateemalisi Vox Populi komme:
http://kuku.postimees.ee/index.php?action=subject&id_broadcast=12&id_subject=2381
20. august 2016, 08:47
Kõik parteid on ju ära ostetud riigieelarve rahaga. Juba oma 10 aastat tagasi oli jutt avalikult, et Eestis kõige tulusam äriplaan on luua partei! Ja see ongi nii päris reaalselt, sest rahadega kindlustab riik ja vastutus puudub täielikult. Mida te neist üldse ootate? Kellele on vaja elukutselisi poliitikuid, kui riigis olevat kohutav tööjõu puudus? Saate ehk ise ka aru ,et selle intervjuuga tõmmati EKREle vesi peale.
Villu20. august 2016, 10:22
Kõigepealt saa presidendiks!
max20. august 2016, 10:27
hakka ka presidendiks,kas keegi keelab? Inimese ahnusel pole piire,alati on vähe! oma viga,et vireled,võta midagi ette!
!!!20. august 2016, 10:49
Aga Sul ei ole ju presidendi aru, kullake! Rüütel on väga palju meie vabaduse ja omariikluse heaks teinud, mida Sina pole uneski näinud!
läbimädanenud eesti20. august 2016, 01:00
Rüütelil on mõisted "me" ja "mina" pehmelt öeldes sassis, temale see eesti muidugi sobib, kolmandik Saaremaad tema oma, korterid Tallinnas ja Tartus ja ikka müüakse allahindlusega Pirital krunte talle.
vaatan vana20. august 2016, 00:49
1982 aasta ajalehte,,Rahva Hääl'' ja fotol istuvad presiidiumis kõrvuti Karl Vaino ja Arnold Rüütel.Mõni oskab hästi elada igal ajal ja südametunnistus ei vaevagi.
mõtlik20. august 2016, 00:04
Telerist näidati saatesarja Valgevenest. Seal tööpuudus puuduvat ja linnade sära ja kord üllatas meie Volga rändureidki. Jäi õhku rippuma küsimus , et kas kord majas või demokraatia? Vastust ei kuulnud.
Ehh20. august 2016, 04:25
Vaatasin ka ja arvan, et tühja sellest nn demokraatiast, seda ei sööda ega jooda, lauda sellega ei kata.
See on vana tõde,et iga riigikorra ajal võid end mugavalt tunda, kui ennast nö suurte mängudesse ei sega.
Paistab, et see exkolhoosiesimees oskab majandada põhimõttel, hundid söönud, lambad kah alles. Põhiline, et mõtleb ka rahva vajadustele, mitte nagu meil broilerifarmis.
Põhjus20. august 2016, 05:22
Diktaator Lukašenko lihtsalt hoolib oma rahvast!
sid19. august 2016, 23:42
Need kes pole eestlased ei tahtnud muidugi sellist Eestit.
vastus20. august 2016, 00:20
kuda siis nii ? Me oleme täna rikkamad kui kunagi varem ja küsitlused näitavad, et üle 80 %eestimaalastest on oma eluga väga rahul .
Kuda kuda?20. august 2016, 05:20
Tshekkasin just ERR,EE-st, et 79% eestimaalastest soovivad presidendiks M.Helmet! Vaevalt, et selliselt arvajad on Eestiga rahul?
vastusel on valed mõtted20. august 2016, 12:30
kes reaalselt teab kuidas "küsitlusi" tehakse, see oleks parem vait. Need kujundatakse vastavalt tellimusele just selliseks nagu tellitud muusika eest makstakse .
palat nr.919. august 2016, 23:27
enne karjus elagu nlkp, nüüd kägiseb elagu eesti vabariik ja neid punaseid on teisigi veel.
lugeja19. august 2016, 22:51
Mis tal viga takka kiita, riik kingib elamise, priske pension, millest kogu suguvõsa saaks ära elada. Vaat mis juttu ta siis ajaks, kui oleks tavaline pensionär oma 300 euroga?
tavapenskar20. august 2016, 00:08
Elu pole enam lill vaid lausa puhkev roos
Vabank20. august 2016, 05:24
Nad ilustavad olukorda ja ei taha märgata vaesuse tegelikke põhjuseid ja ebavõrdsuse tekitajaid. Kurb, kui reformpoliitikud on põhjustanud kodanike sellise vaesuse kokkumängust võõrpankadega.
19. august 2016, 22:50
Vaadake kõrvu-puhas juut.
Trump19. august 2016, 22:48
Nõuame rahvaalgatuse seadustamist ja rahva poolt valitavat presidenti !
zerblatt19. august 2016, 22:39
Pärast seda kui Savikas ja Rüütel Hiltoni kasiino avamisele trügisid, ma seda vabadusvõitlemise juttu enam kuulata ei taha.
"Milline oli Eesti siis ja milline on meie riik täna endise presidendi arvates, vaata lähemalt VIDEO Ist!"19. august 2016, 22:31
No ei tööta ju, kyrat võtaks!
Julgen väita ,19. august 2016, 22:18
et sellist eestit me küll ei tahtnud. Taheti ikkagi eesti vabariiki, mitte uut liitu kus käsud tulevad jälle ülevalt, uued võõrväed on riigis ja riiki püütakse islamistidega asustada. Riik kus võõrastel on suuremad õigused ja hüved kui oma rahval ei ole eesti vabariik ja ka demokraatiast pole siin haisugi.
STOPP E-VALIMINE, STOPP E-Valitsus19. august 2016, 22:17
Mine sinagi hääletus sedelit täitma... ausal teel. Nad teavad kes sa oled! Nad teavad mis on sinu arvuti sisu! Nad teavad kelle poolt saa hääletasid! Nad teavad mis parteis sa oled! Nad saavad sinu häälega manipuleerida! Nad on sinu arvutis käinud! Nad elavad sinu keskel! Nad teavad sinu panga kohta!
Just,20. august 2016, 04:31
varsti poevad sinu naise ja sinu vahele voodisse kah.
Ei mingit privaatsust, elu nagu mannekeenil vaateaknal.
Mina19. august 2016, 22:15
tahan sellist eestit kus ka lihtinimene saaks normaalselt elada, ei peaks virelema ja poe järjekorras sente lugema kas saab perele süüa osta või mitte.Kui nüüd mõni siin hakkab targutama et mine ja õpi saad rohkem palka, siis küsiks vastu et kas oleksite teenuste hindadega nõus kui näiteks kahe kõrgharidusega müüja sooviks 2000 eurist palka, või rehvi vahetus maksaks 200 eurot sest rehvid vahetas ju kõrgharitud rehvitehnik.Millal me ükskord küll sinna jõuame, riik või asi.
to Mina19. august 2016, 22:54
Kui kahe kõrgharidusega müüja töötab müüjana, saab ta loomulikult ka müüja palka. Samasugune analoogia käib ka rehvitehniku kohta. Minu küsimus on hoopis, et milleks raisata riigi raha kahe kõtghariduse peale, kui ei suudeta leida tööd õpitud erialal? Kas see pole räme maksumaksja raha raiskamine? Võib olla oleks pidanud õigel ajal kutsenõustaja juurde minema ja hoopis praktilisema ametikooli valima? Oleks ehk nüüd oskus midagi oma kätega teha ja oma ärigi avada. Küllap siis oleks ka võimalus normaalselt elada.
To to mina20. august 2016, 09:12
Lisaks. Kõik ei poe kellegile p.rsse ja pole ka valmis õhtuti diivanil jalgu laiali ajama et " magusat" kohta saada. Või on vargamäel môned kohad pakkuda?
Töö20. august 2016, 14:47
leidmine ei ole probleem,nimekiri on pikk ja kirju,palganumber seal taga ajab paraku nutma.Inimene peaks ennast ikka ühe töökohaga ära elatama mitte mitmel kohal haiglasse rabelema.Minna ära,jah järjest rohkem see mõte keerleb peas.
Arnold19. august 2016, 22:10
See, et Rüütel elab koos oma prouaga kenasti ära rahva raha eest ei anna veel õigust moonutada rahva arvamust.
tatine pande19. august 2016, 22:05
tahtsime oma mooriga muidu oleksime pidanud ka tööla hakkama aga mis nüüd viga elada.Auto ees ja sekretär taga,pinss jookseb ja eestis on kõik võrdsed nagu nõuka ajal.Lapselapsed saavad toompea katuselt alla soristada no mida üks vana kommunist veel oskaks soovida.
Nevot19. august 2016, 21:47
Ne "me tahtsime", a "te tahtsite"!
T.Mets19. august 2016, 21:46
Aruka mehena Rüütel võinuks vaikida
Mjahh20. august 2016, 04:38
Mul ei lähe meelest kuidas vanahärra presidendina ja Ojulinnuke välisministrina sõitsid euroliitu astumiseks allkirju andma.
Käis see alles kähku - hops ühest liidust välja ja teise liitu sisse.
Kõva Ketas20. august 2016, 11:47
to: Mjahh - me mäletame hästi arnoldi pikka staazi Eestit represeerinud kommunistlikus parteis. Selle liikmeks antud vandest pole loobunud tänase päevani, samas huvitav mõtisklus, kas arnold oleks, sakslate teise ilmasõja võitmise korral, saanud Eesti Kantsleriks?
ja kui20. august 2016, 12:36
ENSV eesotsas oleksid olnud Vaino sugused, arvad, et oleksime üldse vabaks saanud?
vinge21. august 2016, 01:04
Vainost oli Rüütel tõesti parem, tema elu suurim kangelastegu.