Inimesed

Vaikus eetris – Toompea salajane sidekeskus halvas teletorniründajate tahte (13)

LISA KOMMENTAAR

Olin Teletorni juures.19. august 2016, 12:30
Ja selle tanketikolonni ülemaks oli majorikraadiga ohvitser. Tema jutust kuulsin, et nad ei ründa veel, sest käsku pole. Kui aga käsk saadakse, nii kohe läheb rünnakuks. Jah, nad olid hõivanud teletorni, hävitama seda veel asuda ei jõutud. Olid tal ka sidevahendid, millega ta pidevalt ühendust pidas. Alles pärast armeekindrali ja Savisaare torniskäimist, kui Jeltsinilt oli tulnud dokument Eesti vabaks kuulutamise kohta, hakkasid dessantnikud otsi koomale tõmbama.
25 aastat tagasi isa pallides olnud nokule19. august 2016, 14:11
sul on vaja veel palju, palju seal trollivabriku ideoloogia ehk ajuloputus-osakonnas õppida.
Sa ei tunne lähiajalugu, sa ei tunne fakte ja räägid nii igasugustele loogiliste ja teadaolevatele faktidele kohe risti vastu.
Paha-paha!
Seega õpi veel hoolega, sest su valed on väga kehvad ja lapselikult läbipaistvad.
Teletorn19. august 2016, 14:19
Teadaolevalt tol ajal ilmus Savisaar siis alles teletorni juurde välja kui venelaste tankitorud olid Jeltsini käsul juba ringipööranud ja alustasid tagasisõitu Venemaa poole.
Seega oli Savisaare roll Teletorni kaitsel ja päästmisel ÜKS SUUR JA ÜMMARGUNE NULL!
See on samasugune muinasjutt, nagu kesikud ühtelugu püüavad kinnitada nagu ilma Savisaareta ja Rüütlita meil Eesti taasiseseisvunud Vabariiki ei olekski.
Eht vene muinasjutt ehk naerulugu.
Olevat kuulnud asja Rüütli kõnelust kõrvalt jälgides ja19. august 2016, 20:02
Alar119. august 2016, 10:21
Mina arvan endiselt, et kui teletorni ründajad nägid nii tähtsat KGB ohvitseri(Savisaart), siis lõid nad kõhklema ja loobusid rünnakust. KGB-d kartsid kõik.
Riho19. august 2016, 11:40
Rumal oled, hoia oma lollused endale
Arvata võib igaüks,20. august 2016, 13:36
TEADMINE on juba teine tera.
Eestlane19. august 2016, 09:03
Kuskil on täpsustus, et põhiline segamine toimus Tabasalust, aga lühilainet segati Toompealt. Neid asju saab ühest blogist kuulata ja lindistused on tehtud kindlasti mikrofoniga ja kasutatigi nn "kutsesignaali", mis läbis hästi dessantlaste kõnelused.
AU RAHVALE19. august 2016, 09:02
Ei ole õigus mitte kellelgi pidada enda tegu olulisemaks, teise käitumist vähemoluliseks. Aeg oli küps ja igaüks tegi seda, milleks ta isiklikult valmis oli tegema. Kes oli julgem, kes reeturlikum - igaühe panus näitas tema enda sisu.
Oluline oli see, et käituti nii, nagu õigeks peeti oma isiklikest veendumustest lähtudes!
Kogu see rahvas,19. august 2016, 12:35
kes sel ajal kohal olid ja osa võtsid, on samaväärsed kangelased. Kogu selle supi keetmist alustas Savisaar, ülejäänud läksid, kes varem, kes hiljem, kaasa. Nii see õnnestuski. Sõimake Savisaart nii palju kui oravad dikteerivad, tema siiski alustas Eesti vabastamisega, luues Rahvarinde. Nii palju võiksid vaenlased üksteist austada, et ka Savisaare teened mainitud saaksid. savisaar võib vana ja haige olla, mõistus on tal siiani veel omal kohal. Au sellelegi kangelasele!
Urmas19. august 2016, 16:01
Millegipärast kahtlustan, et Rahvarinde loomine oli ikkagi KGB initsiatiiv, mis lihtsalt väljus nende kontrolli alt ja Savisaar vahetas esialgu näiliselt poolt. Ei imesta, kui kunagi ilmuvad välja dokumendid, et asjaolude kokkulangemisel oleks Savisaar määratud "Estonskova kubermanga" kuberneriks. Hilisem Savisaare praegune käitumine on nagu öö ja päev võrreldes tolleaegsega.
Nagu venelased ise ütlevad: "Tahtsime parimat, aga välja tuli nagu alati."
naaskel19. august 2016, 08:58
Kui keegi oskab lisada artiklile tehnilist tausta. Kuidas see segamine tehniliselt välja nägi? Lindistustel kostub kõneluste ajal helisignaal, kas oligi nii, et kui vastaspool tuli eetrisse, lasti Toompealt samale sagedusele helisignaali? Vahel on kosta ka "robotheliga" helimoonutusi, kas see on segamise tagajärg?
Eestlane19. august 2016, 08:40
Tublid mehed! Meie inimesed on alati üllatanud oskusliku tegevusega, nii on ka tollaste sideinimestega.