Robert Griffin Foto: Getty Images
Inimesed
19. august 2016, 04:00

Multimiljonärist jalgpallur jättis naise ja semmib Eesti kergejõustiklasega!

USA spordiuudiste lehekülg TMZ Sports kirjutab, et Ameerika jalgpalli profiliiga NFL superstaar Robert Griffin III jättis Eesti kergejõustiklase Grete Šadeiko pärast maha abikaasa Rebecca Liddicoati.

NFL on USAs rahvusliku spordiala staatuses. Liiga 32 võistkonnas töötab kokku umbes poolteist tuhat mängijat, ent Griffin pole mingi ettur, vaid kindlasti NFLi poolesaja tuntuma mängija sekka kuuluv mees.

Kui kolmapäeval raporteeris USA meedia, et superstaar jalutas Florida riiklikus ülikoolis õppiva 23aastase Eesti kergejõustiklase Šadeikoga käsikäes Hollywoodi kuulsuste alleel, siis eile avaldati juba pikantsemaid detaile.

TMZ Sports teatel oli Griffin Šadeikoga (NB! Mitte segi ajada Eesti olümpiakoondisesse kuuluva õe Gritiga) tutvunud jaanuaris Instagrami vahendusel.

Grete Šadeiko Foto: Teet Malsroos

Suhe oli hakanud susisema ja kui mullu Griffinile lapse sünnitanud abikaasa Liddicoat aprillis asjast teada sai, kolis abielupaar lahku.

Liddicoat arvanud veel paari nädala eest, et abielu annab päästa, ent fotod käest kinni jalutavast Griffinist ja Šadeikost veensid teda vastupidises. Tagatipuks selgus, et Griffin oli sisse andnud lahutuspaberid.

Griffini ja Šadeiko armastus on tõesti tõsine, sest viimases kontrollmängus tehtud fotodelt on näha, et ameeriklane on Šadeiko nime endale suurelt käsivarrele tätoveerinud.

Eestlanna kirjutas aga enne Griffini 12. augusti matši Twitterisse: "Kallike, palju edu sulle täna! Ja siis kiirusta koju."

Neli eelmist aastat Washington Redskinsi meeskonnas mänginud ja tolle ajaga 21,1 miljonit dollarit teeninud Griffin sõlmis tänavu 24. märtsil Cleveland Brownsiga kaheaastase lepingu, millega teenib 15 miljonit dollarit.

Muuseas, Browns kuulub NFLis samasse divisjoni eestlase Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsiga.

Hundi ülesandeks on vastase mängujuhi mahamurdmine ja just seda positsiooni Griffin mängibki, seega on Hundi ülesandeks Brownsi ja Bengalsi 23. oktoobri matšis murda maha Šadeiko peigmees.