Raivo Kaer.Foto: Facebook
Eesti uudised
17. august 2016, 15:44

Lahkus skandaalse raamatu "Varjatud elu" autor Raivo Kaer (40)

Eesti endise ettevõtja, viimastel aastatel Pariisis kerjuseelu elanud Raivo Kaera sõbrad olid mitu kuud murest murtud – mehest polnud midagi kuulda. Eile õhtul kinnitas Kaera õde, et Raivo suri 2. juulil.

Kaera viimased vestlused sõpradega leidsid aset juunikuu lõpus ning siis andis Kaer teada, et läheb juulikuu keskel haiglasse ravile. Kui juba paar kuud oli mööda saanud, kuid mehele saadetud kirjadele enam vastuseid ei tulnud ning teda polnud võimalik tabada ei telefonitsi ega Skype kaudu, hakkasid sõbrad muretsema.

Välja pakuti erinevaid võimalusi, kus tema kadumise kohta uurida ning loodeti, et ehk on Raivo lihtsalt võtnud endale hingetõmbepausi. Eile õhtul kinnitas Kaera õde lähedasele tuttavale, et vend on surnud.

On teada, et Kaer võitles hepatiidiga, kuid kas haigus on tema surmaga seotud, ei ole teada. Surma põhjuseid õde avalikustada ei soovi.

Raivo Kaer sündis 4. aprillil 1981. aastal. Laiemalt tuntuks sai ta 2014. raamatuga "Varjatud elu", mille Harju maakohus käskis muusik Mart Sanderi hagi alusel müügilt kõrvaldada.

Kohus kohustas Kaera lõpetama Mart Sanderit puudutava info levitamise mis tahel kujul ja kanalites, kuna raamatus kirjeldati Sanderi isiklikke andmeid. 2015. aastal avaldas Kaer sama raamatu muudetud kujul pealkirja "Suurem kui elu" all.