Robbie WilliamsFoto: AFP PHOTO / BEN STANSALL
Inimesed
17. august 2016, 16:25

Robbie Williams pistis vene oligarhi pulmas esinemise eest taskusse 1,85 miljonit (1)

Robbie Williamsile maksti 1,85 miljonit eurot, et ta esineks vene oligarhi tütre pulmas. Luksuslikud pulmad läksid rikkale papale väidetavalt maksma enam kui üheksa miljonit eurot, kirjutavad Mirror ja ajakiri Frivolette.

Naftaärimees Rashid Sardarovi tütar Victoria abiellus endise turvamehe Anton Antonoviga. Noored olid enne pulmi suhtes olnud kaks aastat. Uhked pulmad peeti ühes vanaaegses Praha lossis. Peole oli kutsutud mitusada inimest Moskvast, aga ka näiteks Victoria's Secret'i modell Sara Sampaio ja tuntud dirigent Vladimir Spivakov.

Themed weddings are the best 🙈 #nakedblack

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Külastajate sõnul nägi pidu klassikalise pulma asemel välja pigem kui krahv Dracula ball. Saabujaid tervitasid kihvadega tütarlapsed, kes olid kaetud verd meenutava vedelikuga. Külastajatel paluti riietuda üleni mustas. 

He sang angels just to me 😂 #angelsinprague @robbiewilliams #nakedblack

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Pidulisi meelelahutas lisaks Robbie Williamsile ka Norra bänd Madcon, kelle etteastet külastajad ka meeleldi filmisid. Küll aga loeti inimestele sõnad peale, et nad sotsiaalmeedias peoinfot, pilte ega abiellujate nimesid ei lekitaks. 

61-aastast Rashid Sardarovit peetakse üheks viiesajast rikkaimast venelasest ning tema varandust hinnatakse 88 miljoni euroni.