HAAVATUD KANGELANE: Kui Depp mullu märtsis Austraalias kätt vigastas, anti mõista, et õnnetus oli juhtunud «Kariibi mere piraatide» võtetel. Pildil kinnimässitud käega Depp 2015. aasta märtsis Austraaliast Brisbane’ist lennukile minemas. Foto: Vida Press
Inimesed
17. august 2016, 04:00

Depp lõikas endal raevuhoos sõrmeotsa maha

Johnny Deppist lahutav Amber Heard lisas kohtudokumentidesse järjekordse asitõendi abikaasa märatsushoogudest: verise foto Johnny äralõigatud sõrmeotsast.

TMZ.comi teatel andis Amber (30) nädalavahetusel seitse tundi järjest kohtulikke tunnistusi. Deppi advokaadid nõudnud temalt üksikasjalikke tõendeid abikaasa vägivaldsusest.

Amber Heard Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar väitis, et eelmise aasta märtsis "Kariibi mere piraatide" võtete ajal Austraalias jäi Depp (53) vägivallahoos parema käe keskmise sõrme otsast ilma. Veebikülg avaldab selle tõestuseks ka verise foto.

Amberi sõnul kukkus alkoholi- ja ecstasy-uimas Depp nende üürivillas märatsema, lõi puruks mitu pudelit ja akent ning virutas telefoni vastu seina. Üks esemeist oli Johnny sõrmeotsa maha lõiganud.

Ühtlasi väidab Amber, et abikaasa oli verise sõrme sinise värvi potti torganud ja kirjutanud seinale "Billy Bob" ja "Litsakas Amber". Depp olnud veendunud, et naisuke magab näitleja Billy Bob Thorntoniga, ehkki Amber seda tuliselt eitas. Tema sõnul süüdistas Depp teda abielu jooksul korduvalt truudusemurdmises.

Arstid tegid Deppile uue sõrmeotsa

Amberi sõnul pöördus Depp arsti poole alles ligi ööpäev hiljem. Vigastus katkestas kuuks ajaks "Kariibi mere piraatide" võtted, kuna superstaar sõitis kodumaale USAsse ravile.

Johnny Depp Foto: Reuters / Scanpix

Tookord jäi mulje, et Depp sai vigastada võtetel. Ent nüüd väidab Amber, et pikka ravi nõudis purjuspäi räsida saanud sõrm. Los Angelese parimad spetsialistid pidid Deppi käe pealt nahka võtma, et sellest uus sõrmeots teha. Daily Maili teatel läks viivitus filmikompaniile kalliks maksma: 250 miljoni dollarilisele eelarvele lisandus Deppi audisoleku tõttu 70 miljonit.

Nüüd on sõna võtnud ka Billy Bob Thornton, kes mängis koos Amberiga peagi linale jõudvas filmis "London Fields". 61aastane Thornton, kes on olnud abielus Angelina Jolie’ga, kinnitas TMZ.comile, et kuuldused salasuhtest Amberiga on täiesti alusetud.

Thornton rääkis veebiküljele, et ei suhelnud väljaspool võtteplatsi Amberiga üldse, kui kogu filmitrupi ühine õhtusöök välja arvata. Nende vahel polevat olnud sõprustki, kirest rääkimata. Veel lisas Thornton, et ta pole ka Deppiga eales sõnagi vahetanud.

Thorntonil on tulnud ütlemist ka seadusliku kaasa Connie’ga. Näitleja kinnitas abikaasale, et jutt kõrvalehüppest Amberiga oli üksnes Deppi vaimusünnitis.