Liis LassFoto: Stanislav Moškov
Tele
16. august 2016, 12:38

NÄOSAATES OSALEB KA LIIS LASS: tahtsin teha midagi, mis paneks kõhu keerama (13)

Näitleja Liis Lass on üks nendest, kes asub sel sügisel saate "Su nägu kõlab tuttavalt" viiendal hooajal kuulsaid artiste jäljendama ja parodeerima. 

Näosaate kolmas osaleja on Liis Lass 😍 #näosaade #snkt #liislass

A photo posted by Sunagukolabtuttavalt (@sunagukolabtuttavalt) on

Saates osalemine on tal TV3ga varemgi jutuks olnud, kuid on märku andnud, et ei soovi kaasa lüüa. "Olen kõiki selle saate hooaegu vaadanud. Võiks öelda, et olen saate fänn. Kahtlesin, kas ikka vastan sellele tasemele," tunnistab näitleja. 

"Ja siis hakkas Priit Pius, kes on mu väga lähedane sõber, jälle meie ühise tuttava produtsendi kaudu surkima, et küsigu ikka Liisult uuesti. Kui see pakkumine nüüd tuli, oli mu vastus ikkagi ei. Aga tegevprodutsent Triin Luhats võttis kavalate läbirääkimistega mu hirmud maha. Ütles: tule proovi ja laula meile, ütleme ausalt, kas saad hakkama. Ta andis mulle võimaluse ka taganeda.

Siis mõtlesin, et võib-olla peaks enesekriitikat natukene ohjama ja andma endale võimaluse kogeda midagi uut. Ma ei ole väga pikalt teinud midagi sellist, mis mul heas mõttes kõhu keerama paneks. Viimane selline asi oli võib-olla lavakunstikooli katsed kaheksa aastat tagasi. Kõiki vahepealseid projekte vastu võttes olen tajunud, et umbes tean, kuidas seda teha. Arvan, et minu eriala puhul on see väga halb, kui sa pea ees vette ei hüppa. Mul on seda raputust vaja," seletab Liis, miks ta viimaks siiski jaa ütles. 

Lapsest peale laulmisega tegelenud Liis tõdeb, et tahaks praegugi rohkem lauljana esineda ja oma bändigi kokku panna. "Aga keegi ei teagi ju eriti, et laulan. Arvan, et näosaade on hea võimalus seda inimestele teatavaks teha."