Amber Heard ja Johnny DeppFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
16. august 2016, 10:32

Depp lõikas endal raevuhoos veerand sõrme otsast? (1)

Johnny Deppist lahutav Amber Heard on toonud järjekordse näite superstaari vägivaldsusest.

TMZ.comi teatel väidab näitlejatar, et eelmise aasta märtsis “Kariibi mere piraatide” võtete ajal Austraalias jäi Depp (53) oma tigeda temperamendi tõttu veerandist sõrmest ilma. Veebikülg avaldab selle tõestuseks ka verise foto. Amberi (30) sõnul kukkus Depp nende üürikodus märatsema, lõi puruks mitu pudelit ja akent ning virutas telefoni vastu seina. Üks esemeist oli Johnny sõrmeotsa maha lõiganud.

Tagatipuks väidab Heard, et tema abikaasa oli vigastatud sõrme sinise värvi potti torganud ja kirjutanud seinale “Billy Bob” ja “Litsakas Amber”. Depp olnud veendunud, et naisuke magab näitleja Billy Bob Thorntoniga - Angelina Jolie eksmehega -, ehkki Amber seda tuliselt eitas.

Naise sõnul pöördus Johnny arsti poole alles ligi ööpäev hiljem. Vigastus katkestas tükiks ajaks “Kariibi mere piraatide” võtted, kuna Depp sõitis kodumaale USAsse ravile. Varem on käinud jutud, et filmikuulsus murdis käe, sellega vihahoos vastu seina virutades.  

TMZ.comi teatel andis Amber nädalavahetusel kohtulikke tunnistusi seitse tundi järjest. Deppi advokaadid nõudnud temalt üksikasjalikke tõendeid, et mees oli abielu käigus korduvalt vägivaldne.