NÜÜDSEST ABIELUPAAR: Evelin Samuel ja Johan Randvere andsid juuli lõpus ka esimese ühise kontserdi ühes Kuressaare restoranis, nii et kaasasid on lootust edaspidigi koos lavalaudadel näha.Foto: Facebook
Inimesed
16. august 2016, 04:00

Evelin Samuel abiellus 14 aastat noorema pianistiga (38)

Eestit aastate eest Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud lauljatari Evelin Samueli elus puhuvad tõelised õnnetuuled – mõni aeg tagasi kihlus ta oma noore kallima Johan Randverega, paar nädalat tagasi selgus, et paar ootab ka ühist last ning nüüdseks on nad sõudnud abielurandagi.

Evelini ja tema pianistist armastatu Johani abiellumine tuli ilmsiks nädalavahetusel, kui märgati, et Evelin kannab Facebooki järgi nüüd perekonnanime Samuel-Randvere. Õhtuleht küsis Evelinilt ka kommentaari. Ta võttis õnnitlused tänuga vastu, kuid ei soovinud rõõmsal sündmusel pikemalt peatuda.

Tänavu märtsikuus kinnitas Evelin Kroonika veergudel, et on leidnud armastuse endast 14 aastat noorema klaverivirtuoosi

Johan Randvere näol. Noormees on pärjatud 2014. aasta parima noore muusiku tiitliga ja osalenud edukalt telekonkursil "Klassikatähed". Juuni lõpus avaldas Evelin Facebookis, et Johan on teda naiseks palunud.

Evelin kirjutas enda ja Johani armsa ühisfoto all: "Ma ei öelnudki "jah", ma vastasin "muidugi tulen!!!!!!"" Augusti alguses tuli aga veel üks tore uudis – Evelin kinnitas Kroonikale, et ootab last.

"Lapseootus vastab tõele. Õnne võib aga soovida siis, kui beebi sündinud on," ütles ta ja paljastas, et uus ilmakodanik tuleb ilmale järgmise aasta alguses.

Evelin elas seitse aastat koos ajakirjanik Raimo Ülaverega,

kellega neil on pojad Oskar ja Torsten. Oma lahkuminekut kinnitasid Evelin ja Raimo 2013. aasta algul. "Oleme omavahel kokku leppinud, et isiklikku elu ei kommenteeri," ei soovinud ta lahkumineku põhjustest kõnelda.

Teist last oodates tunnistas Evelin Naistelehele, et neil on Raimoga abiellumisest juttu olnud, kuid väikeste ilmakodanike tulek on pulmaplaanid kaugemasse tulevikku lükanud.

"Tahaks ikka enda pulmast ka osa võtta ja lõbutseda, aga kui nii väike laps kõrval on, ei ole see lihtsalt võimalik," selgitas ta.

Möödunud aasta agul käis Evelinil külas ETV saade "Ringvaade", kus ta tunnistas, et otsust lõpetada abielu ja asuda elama korterisse, pole kahetseda tulnud. Raimo kohta jagus tal siis vaid häid sõnu: "Meil oli hea koos olla, meil on siiani hea."

Kui saatejuht Grete Lõbu aga päris uue mehe kohta Evelini elus, teatas viimane, et kui on ikka ilgelt vinge mees, siis küllap mahuks ta ka tema ellu. Tundub, et nüüd on Evelin oma vinge mehe leidnud!

Evelini varasemate kallimate hulka on kuulunud nii filmiprodutsent, muusik ja endine teleajakirjanik Kiur Aarma kui ka näitleja Andres Raag.

Enne Raimoga pere loomist oli ta mõni aasta koos Toomase-nimelise IT-mehe ja teleoperaatoriga.