Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
16. august 2016, 04:00

Printsess Diana ihukaitsja: prints Harry ei ole sohilaps! (14)

Varalahkunud printsess Diana ihukaitsja Ken Wharfe avalikustab Daily Mailis ilmuvates memuaarides, kui palju on tõtt kõlakates, et prints Harry on oma ema armukese sohilaps.  
Printsess Diana, prints Harry, prints William ja ihukaitsja Ken Wharfe aprillis 1993. Foto: Mike Forster / Daily Mail / Vida Press

"Pärast Harry sündi (1984. aastal – toim) minu ja Charlesi abielu lihtsalt lagunes. Ma tõesti püüdsin, aga ta ei tahtnud mind enam," olevat Diana Wharfe’ile pihtinud. 

Varsti pärast Harry sündi, võib-olla isegi enne seda, olevat Charles taas pöördunud oma noorpõlvekallima Camilla Parker-Bowlesi rüppe. Alles pärast seda olevat alguse saanud Diana skandaalne armuafäär kapten James Hewittiga. 

Wharfe'i sõnul olevat Dianale suurt valu teinud siiani ringlevad kuulujutud, et tegelikult on Harry hoopis Hewitti poeg. 

Prints Harry ja printsess Diana. Foto: James Gray / Daily Mail / Vida Press

Diana olevat seda teemat arutades alati kibedaid pisaraid valanud. Wharfe kinnitab, et kõlakad ei saa kuidagi tõsi olla – Harry eostamise ajal polevat Diana ja Hewitt teineteist veel tundnudki. 

Esimest korda olevat nad kohtunud alles siis, kui Harry oli kaheaastane. Diana ja Charles olid abielus aastail 1981–1996. 

Printsess Diana, prints Harry, prints William ja prints Charles. Foto: James Gray / Daily Mail / Vida Press

Aasta pärast lahutust hukkus Diana segastel asjaoludel Pariisis liiklusõnnetuses. 2005. aastal võttis Charles oma armukese Camilla lõpuks ametlikult naiseks.