Foto: Andres Putting / Delfi
Inimesed
15. august 2016, 15:20

HORVAATIASSE PUHKAMA SÕITNUD EVELIN ILVES: sellist maandumist ma veel kogenud pole – hull rappumine, naabrite asjad lendasid (59)

Endine presidendi abikaasa Evelin Ilves otsustas sel suvel sõita Horvaatiasse puhkama, ent lend sinna ei sujunud nii sujuvalt, kui sooviks.

"Kui juulis päev päeva järel sadas ning kraadiklaas kuidagi 14 soojakraadist kõrgemale tõusta ei tahtnud, saatsin ahastava meili tuttavale reisikonsultandile: kas leidub veel suve jooksul odavaid lennupileteid, mis garanteeritult päikese kätte viiks? /---/ Üllatusega pakkus sõber meie oma Nordica otselendu Horvaatiasse," alustab Ilves reisikirjeldust oma Facebooki lehel.

"Ja kuigi Horvaatia kohale jõudes oli tuul liiga suur selleks, et maanduda, pöörasime pärast 40 minutist õhus rippumist nina otsustavalt maa poole. Sellist maandumist ma veel kogenud pole: hull rappumine, naabrite asjad lendasid ja isegi toidukäru hüppas põrandalt õhku ... Reisijatel jäi üle vaid Universumit ja piloot Siimu usaldada," kirjutab Evelin Ilves ja lisab, et lennuk prantsatas küll hirmsa kolinaga vastu maad ning pidurdati iga rakuga. "Kõik lõppes õnnelikult ning nii suure kergendusega aplausi ma ühelgi pardal kogenud polnud. Au ja kiitus, Nordica ja piloot Siim!"