LIISI TEHTUD PILT: Pilt Markost tema Facebookis, autoriks on noormees märkinud Liis Lemsalu. Foto: Teet Malsroos
Inimesed
12. august 2016, 04:00

Liis Lemsalul on uus silmarõõm (5)

Lauljatar Liis Lemsalu (23) isiklikus elus puhuvad uued tuuled. Usaldusväärne allikas kinnitab Õhtulehele, et Liis on juba rohkem kui aasta veetnud ohtralt aega disainer Marko Ala (28) seltsis.

Kui eelmise kallima, klahvpillimängija René Puuraga (29) jagas Liis ühist elamispinda, siis Markoga pole nad kokku kolinud, vaid eelistavad kohtingutel käimist.

Marko Ala Foto: Kuvatõmmis

Noored on omavahelist leeki üldsuse silma eest hoolega vaka all hoidnud, kuid Marko viimase aja postitused sotsiaalmeedias reedavad sooje suhteid Liisiga.

Suve hakul on noormees avaldanud endast Facebookis kaks portreed, mille juurde on märkinud, et pildistajaks on Liis Lemsalu. Ühel fotodest teeb Marko justkui kaameraga pilti, üks silm kissis.

Liis on aga eelmisel neljapäeval postitanud Instagrami foto sarnasest brünetist noormehest, kel samuti kaelas kaamera. Tema nägu pildil paraku näha ei ole.

Kui Liis jääb Õhtulehe toimetusele tabamatuks, siis Marko teatab telefonis järsult, et ei soovi teemat kommenteerida.

Võimalik, et tutvus lauljatariga sai alguse ligi kaks aastat tagasi, kui Liis oli kümnendat sünnipäeva tähistava Eesti Cosmopolitani kaanetüdruk.

Fotosessioon toimus disainistuudios Oot-Oot Studio, mida Marko Ala koos sõber Joonas Torimiga peab. Ajakiri tänas kaaneloo juures nii Markot kui Joonast. Arvata võib, et tandem aitas paika sättida pildistamiseks sobiva interjööri.

Eelmisest kaaslasest Renést läks Liis lahku möödunud aasta mais. Noored olid koos üle kolme aasta.