Elukaaslane Chris eelistaks loomulikumat välimust.Foto: Instagram
Inimesed
10. august 2016, 11:46

Naine muutis ennast XL Barbieks!

Viimase 55 aasta maailma populaarseim nukk Barbie hakkab peagi olema saadaval ka kogukamana, kui me tavapäraselt harjunud oleme ja kui inim-Barbied pole enam teab mis uudis, siis inglanna Carly Mersola (25) on ennast XL nukuks muuta lasknud.

Tumedapäine Carly ei olnud oma välimusega rahul ja viimase kaheksa kuu jooksul on neiu kulutanud tuhandeid eurosid, et ilukirurgia, huulesüstide, blondeerijate ja muu sarnasega võimalikult nukutaolist välimust saavutada, kirjutab Daily Star.

"See muutus on mind õnnelikuks teinud!" nendib Carly rahulolevalt. "Mulle meeldib tähelepanu keskpunktis olla ja elada teadmisega, et teised peavad mind ilusaks. Igaüks on õnne ära teeninud ja mind teevad õnnelikuks hiiglaslikud plastikust tissid ja blondid juuksepikendused."

Mersola elukaaslane, trummar Chris (45) eelistas naise loomulikku välimust, kuid ei ole tema dramaatilisele muutusele takistusi teinud. "Ta teab, et nüüd olen ma endaga rohkem rahul, kui kunagi varem," naeratab Carly.

Lisaks teistele abinõudele käib naine viis korda nädalas jõusaalis, et pihta peenemaks saada. Nii kõhnaks nagu teised Barbie jäljendajad ta aga saada ei soovigi. "Ma leian, et nii kondine olla pole just eriti tervislik."