UUED TUULED: Kuigi mullu kuulutati juba välja "Ameerika tippmodelli" peied, jätkub saade siiski Rita Ora taktikepi all.Foto: Vida Press
Inimesed
10. august 2016, 04:00

"Ameerika tippmodell" jätkub: uueks saatejuhiks saab Rita Ora (2)

Kuigi alles eelmisel aastal kuulutas supermodellist produtsent ja saatejuht Tyra Banks (42), et paljude naiste lemmiksaade "Ameerika tippmodell" paneb pärast 22. hooaega pillid kotti, on fännidel nüüd põhjust rõõmustada: modellisaate formaadi ostis telekanalilt CW üle VH1.  

Siiski ei näe tõsielusarja enam harjumuspärasel kujul. Saate tegijad on intervjuudes vihjanud, et oodata on ohtralt formaadimuudatusi. 

Juba on välja hõigatud, et Tyra Banksilt võtab saatejuhirolli üle endises Jugoslaavias sündinud Briti poplaulja ja näitleja Rita Ora (25).

Tyra jätkab enda loodud formaadi juures tegevprodutsendina. Paar korda ilmutavat ta end külalisena ka ekraanil. Kohtunikekogugi muutub, tuntumatest inimestest võtab seal istet pluss-suuruses supermodell Ashley Graham.

Kui viimased "Ameerika tippmodelli" hooajad kippusid meenutama pigem mõnda armusaadet, sest tippmodelliks pürgima kutsuti ka noormehi, siis nüüd oodatakse sinna taas vaid neide.

Tyra sõnul olevat saade end juba piisavalt tõestanud, seega polevat moodi enam vaja reitingunumbrite nimel üle võlli keerata. Selle asemel peaks ekraanile jõudma moeärist märksa tõetruum pilt ja seda eeskätt kõrgmoe suunas.

Tyrast tunduvalt noorema Rita abil loodetakse telerite ette meelitada uut põlvkonda. Rita, kes üritab läbi lüüa ka rõivadisainerina, peaks ju teemat saatejuhina valdama.

Mis saab aga Eesti saatest? Viimane "Eesti tippmodelli" osa oli eetris märtsis ja sel suvel pole tavapärast casting’u-kutset olnud. Saatetegijate sõnul tehakse saatega paus ning praegu pole selge, kas see jõuab veel kunagi televaatajate ette.