Prints George’il tuleb vahel nurka minna.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
9. august 2016, 04:00

Prints George’il tuleb vahel nurka minna (8)

Ehkki prints William väitis esikpoja George’i kolmanda sünnipäeva eel, et pisiprints on ära hellitatud ja saab liiga palju kinke, on portaal Radar Online välja selgitanud, et William ja tema abikaasa Kate kasvatavad oma lapsi päris rangelt.

Kate olevat õppust võtnud lastekasvatusraamatutest, kandmaks hoolt, et Ühendkuningriigi võimalik tulevane kuningas poleks jonnipunn. Kui George peaks oma joru ajama või väikest õde Charlotte’i kiusama, pannakse ta nurka.

Seltsiks antakse printsile siiski rahustav mänguasi. Kui aga prints lausa röögib, hakkab ema talle lemmiklaulukest laulma või paneb mängima George’i lemmiku, Aafrika trummimuusika.

Kui prints võtab mänguväljakul jonnituurid üles, saab ta üheainsa hoiatuse. Kui ta jätkab jonnimist, on jutt lühike: kojuminek. Söögilauas laialiloobitud toidu peab tulevane monarh ise põrandalt kokku rookima.

Ja toiduga pipsutamine pole lubatud – kui taldrikule pandud roog ei kõlba, tuleb tühja kõhuga magama minna. Prints olla kenasti õppust võtnud ja söövat kõik viksilt ära.

Avalikel üritustel on kuninglikul noorpaaril kaasas lapsehoidja, kes taandub George’iga, kui too peaks muutuma sõnakuulmatuks. Kuna poiss tahab seltskonnas olla, on ta õppinud avalikes kohtades korralikult käituma.

Hiljuti kirjutati Briti pressis, kui viisakalt käitus pisiprints Norfolki kohvikus ettekandjaga. „Vabandage, kena proua, aga ma sooviksin seda…“ olid kolmese printsi sõnad.