Video: Mattias Tammet
Melu TV | ÕL TV
7. august 2016, 15:33

ÕHTULEHE VIDEO | Tanel Padar: mul on hea meel, et läbisin triatloni alla kuue tunni (4)

"Väga mõnus tunne ja hea meel on, et ma suutsin alla kuu tunni teha," muljetab rokkar Tanel Padar, kel kulus nädalavahetusel peetud Ironman 70.3 triatloni läbimiseks 5 tundi ja 46 minutit. "Ilmaga väga vedas – rattasõidu ajal oli pilves ja kui enamik sportlasi on lõpetanud, tuleb päike välja," ütleb Tanel, et ilm oli võistluseks ideaalne.

Suurt närvi Tanelil sees polnud. "Kaks triatlonistarti on ju tehtud, selle võrra oli kindlasti lihtsam. Kaasvõistlejad, tehniline personal ja vabatahtlikud ka aitasid kõik – sportlase olemine on siin suhteliselt lihtsaks tehtud," ütleb ta. Kõige raskem oli Taneli jaoks jooks. "Ma pole kunagi jooksumees olnud. Juba kooliajal oli 800 meetrit minu jaoks tappev distants, ma pole harjunud pikka maad jooksma," ütleb ta, kuid lisab, et tuleb lihtsalt jooksmisega rohkem tegeleda ja küll siis paremaks läheb. "Kümmet kilomeetrit jooksen ma juba päris hea tempoga, 21 on natuke palju."

Triatlonil oli võistkonnana stardis ka ansambel Traffic. Laulja Silver Laas oli finišisse jõudes täiesti läbimärg, kuid naeratus püsis näol. Isegi intervjuu andis ta umbes minut pärast finišeerumist, sest nii olevat kõige ehedam.

Vaata videost, millised olid Taneli ja Silveri raskeimad hetked rajal ja mida rääkisid oma võistlusest ka Silveri bändikaaslased Robert ja Tõnis.