Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
5. august 2016, 15:29

PALJU ÕNNE! Silver Sepp ja Kristiina Ehin said tütre! (36)

Muusik Silver Sepp teatab oma Facebooki kontol videoga, et tema ja Kristiina Ehini perre on sündinud tütreke.

Muusik ja luuletaja Kristiina Ehin püüdis tänavusel presidendi vastuvõtul pilke paisunud pihaga. Märtsikuus kinnitas naine ajakirjale Naisteleht, et neile on põhjust pere juurdekasvu puhul õnne soovida küll. Toona naine pikemalt teemal peatuda ei soovinud, ütles vaid, et uus ilmakodanik peaks sündima suve lõpul. Täna andis Kristiina abikaasa Silver Sepp Facebookis videoga teada, et ilmavalgust on näinud pisitütar. Mees räägib sünnitusjärgses osakonnas filmitud videos, et tal oli laupäevaks kokku lepitud esinemine Kosel Maheda Muusika Festivalil, kuid polnud kindel, et ta sinna esinema jõuab. „Aga eile sündis mulle tütar. Kõik on hästi, kõik on korras,“ ütleb mees ja kinnitab, et Kosele ta läheb. 

Kristiina ja Silver abiellusid viis ja pool aastat tagasi. Kui Kristiina pulmapildid suhtlusportaali Facebook sõpradele vaatamiseks välja pani, kostis kommentaariumis peale asjakohaste õnnitlussõnade vaimustunud õhkamist: "Inimesed imelised ilulises alguses... teid on hea vaadata!", "Kaunis paar!" ning "Beauties in a fairytale! (Kaunid nagu muinasjutus!)". Tõsi, fotod, millel luuletaja Kristiina ja tema vastne muusikust abikaasa Silver Seppinimspaleeri läbivad, andsid kostüümilahendusega silmad ette nii mõnelegi etnokallakuga moeetendusele.

Kristiinal oli üll valge ja hõljuv etnoglamuur-kostüüm, Silver vürtsitas paari eksterjööri frentšjakiga, millel kiiskavad metallnööbid. Folkloorse kallakuga pulmapidu, mis peeti 16. septembril 2011 Treimani kirikus, kiitsid kohalkäinud vaimustavaks kultuurisündmuseks. Noorpaar hoidus aga pulmateemalistest intervjuudest ega ole hiljemgi oma isiklikku elu ajakirjanduses lahanud.

Palju õnne asjaosalistele ka Õhtulehe poolt!