Kas 47aastane Jennifer Lopez ootab kolmandat last?Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
5. august 2016, 04:00

Kas 47aastane Jennifer Lopez ootab kolmandat last?

USA väljaanne Life & Style lõhkas pommi: maailmakuulus latiinodiiva Jennifer Lopez on rase. 47aastane lauljanna olevat viimaks ometi järele andnud oma noore tantsijast kallima Casper Smarti soovile saada ühine laps.

Life & Style’i andmeil käis 29aastane Casper Jenniferile juba ammu peale, et too nõustuks temaga last saama. Abielust latiinolaulja Marc Anthonyga on Jenniferil kaheksa-aastased kaksikud Max ja Emme.

Ehkki Jennifer on pärast kolmanda abielu purunemist tööle keskendunud, jõudis ta viimaks otsusele, et on valmis uut peret looma ning andma Casperile võimaluse saada ideaalseks isaks.

Life & Style’i andmeil unistab Casper pojast, kuid Jenniferile on tema vanuses tähtis vaid see, et laps oleks terve. Mees kandvat teda nüüd lausa kätel. "Mida Jennifer ka ei himustaks – Casper toob talle kõik kätte, vahel isegi palumata," õhkas ajakirja allikas.

Kõmuline paarike hakkas kurameerima 2011. aastal pärast Jenniferi lahkuminekut Marcist. Ehkki aeg-ajalt on sahistatud Jenniferi ja Casperi lahkuminekust, on nad vaatamata suurele vanusevahele endiselt koos.

Lauljanna andis juulikuises intervjuus isegi mõista, et pulmad pole välistatud. "Samas – mitte miski mu elus pole välistatud," lisas ta. "Kõik on võimalik. Ma ei sea endale piire."