Hukkunud näitleja vanemad süüdistavad autofirmat.Foto: Vida Press
Inimesed
3. august 2016, 04:00

Hukkunud näitleja vanemad süüdistavad autofirmat

"Star Treki" näitleja Anton Yelchini vanemad Victor ja Irina kavatsevad kohtusse kaevata Fiat Chrysleri firma, väites, et nende 27aastane poeg hukkus sõiduki defektide tõttu.

Näitleja surnukeha leiti juunis tema kodumaja sissesõiduteelt Jeep Grand Cherokee ja väravaposti vahele surutuna. Sõiduk oli Antonile otsa vajunud, kui ta mootori tööle jättes korraks autost väljus.

Lahangus selgus, et noormees lämbus vähem kui minutiga. Hiljem ilmnes, et Fiat Chrysler oli just selle mudeli aprillis tagasi kutsunud, kuna juhi väljumisel võib see veerema hakata.

TMZ.comi teatel plaanivad Antoni vanemad kohtus valuraha nõuda nii autofirmalt, autotootjalt ZF North America kui ka autokaupluselt AutoNation.

Californias on Fiat Chrysleri vastu esitanud ühishagi mitmed Jeep Grand Cherokee omanikud, väites, et autofirma on varjanud käiguvahetusdefekti, mis on põhjustanud arvukalt õnnetusi.

Süüdistuse kohaselt on Fiat Chrysler üritanud sadu avariisid, mille käigus on saanud viga nii inimesed kui hooned, kinni mätsida.