Marilyn Kerro ETV "Ringvaates" Foto: Tanel Meos / Ekspress Meedia
Videod
1. august 2016, 14:49

Vene meedia: Marilyn Kerro armus selgeltnägija Aleksey Pohabovisse? (54)

Tõenäoliselt tuntumaid eestlannasid Venemaal, selgeltnägija Marilyn Kerro, jätkas oma teleesinemisi Venemaa nõiasaates "Uurimist viivad läbi selgeltnägijad. Kõige tugevamate lahing“, kus kaunis nõid lahendas koos Moskva selgeltnägija Aleksey Pohaboviga ühe perekonna needuse saladuse.

Esimest korda kogu projekti ajaloos toodi teleekraanile tõeline hüpnoosiseanss, mis olevat isegi saate võttegrupis kõhedust tekitanud, vahendas Vecherka Vene kõmuportaali StarHit.

Üks Krasnodari perekond kutsus nõiad appi, sest nad kartsid, et neile on needus peale pandud. Kuri kahtlus sai kinnitust siis, kui naised avastasid vana fotoalbumit lehitsedes, et kõigile fotodele oli kirjutatud needusi sugulaste ja lähedaste aadressil, inimestel silmad välja torgitud ning näod soditud. Koos fotoalbumiga leidsid naisterahvad ka Piibli, kuhu oli kirjutatud samasuguseid needusi. (Saate videot saate vaadata SIIT.)

Mõistatuste lahendamisel töötasid koos Marilyn Kerro oma voodoo-meetodite ning Aleksey Pohabov meisterliku hüpnoosiga, leides suguseltsi kapist hulgaliselt luukeresid, mis mõistatusliku ja jubeda loo tagamaad päevavalgele tõid.

Saate produtsendi Irina Smetanova sõnul kulges saate tegemine väga tavatult ja huvitavalt. "Eriti vapustas kõiki selgeltnägijate töö: vaatajad näevad ehtsat hüpnoosiseanssi, mis tõele au andes vapustas kogu võttegruppi. Selle viis läbi Aleksey Pohabov, keda me nimetame tema töömeetodite tõttu "uue taseme selgeltnägijaks“. Aga Marilyn saate kangelannana tegi väga täpsed ennustused, mis paar nädalat pärast võtteid muide ka täide läksid.“

Kuid võõraste luukerede lagedale toomise käigus tõid selgeltnägijad avalikkuse ette ka omavahelised suhted – tuli välja, et eesti nõid oli juba ammu Aleksey peale n-ö hammast ihunud.

"Armastusest vihkamiseni on üks samm? Kas tõesti on Marilyn armunud teisesse?“ küsib kõmuportaal StarHit. Saade oli eetris TNT-s 16. juulil ning loodetavasti jõuab see peatselt ka Eesti telekanalisse.

Marilyn Kerro on Vene selgeltnägijate tuleproovides varem kaasa teinud 14. ja 16. hooajal ning jäänud mõlemas teisele kohale. 14. hooaja võistluses jäi nõianeiu alla Aleksandr Šepsile, kellega aga saate tegemise käigus muututi lähedaseks ning kahe nõia armastuslugu lisas saatele ja nende kangelastele kuulsust. Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps elavad elukaaslastena Moskvas.

undefined Foto: Aleksandr Šeps / Facebook

Kõmumeedia on kahistanud Kerro emakssaamisest, Šeps aga kirjutas sotsiaalmeedias 10. juulil, et nad mõtlevad pulmadele.

Aleksey Pohabov väljus selgeltnägijate tuleproovi saatest võidumehena seitsmendal hooajal.