Foto: Pixabay
Mitmesugust
14. aprill 2018, 21:59

6 viisi, kuidas end võõral peol alati mugavalt tunda

Ürituste ja pidustuste aeg on ukse ees ning kui tunned end sellistel koosviibimistel uute tutvuste tõttu veidi ebamugavalt, siis siin on 6 ideed mõnusaks viisakusvestluseks.

1. Küsi alati "kuidas" ja "miks" küsimusi
Näiteks kui keegi on just kolinud ja või plaanib reisile minna, siis ära lihtsalt imestu ning kiida valikut heaks, vaid uuri, miks selline samm astuti. Nõnda paned vestluspartneri enda eest rääkima.

2. Hoia alati pokaali käes
Ja ilmtingimata ei pea pokaalis olema alkohol - sul on vähemalt koht, kus enda käsi ebamugavust tundes hoida.

3. Väldi vestlust ebamugavatel teemadel
Poliitikat ja presidendivalimisi pole ilmselt hea puudutada, kui sa loomulikult ei taha debatti alustada...

4. Hoia kinni 20 sekundi reeglist
20 sekundi reegel tähendab lihtsalt öeldes seda, et ära räägi kordagi hingamata 20 sekundit järjest ja lase vestluskaaslasel enda jutule ka midagi vahele öelda.

5. Väiksed valged valed
Ehk kui jutt vestluskaaslasega kohe kuidagi ei suju või tunned end ebamugavalt, siis ole valmis sellest minema hiilima. Ütle näiteks, et lähed kokteili järele ja tuled varsti tagasi või teises seltskonnas on inimene, keda oled juba ammu tervitada tahtnud. Või ütle lihtsalt, et pead ühe vetsutiiru tegema.

6. Pane enda telefon ära
Uuringud on tõestanud, et inimesed alustavad sinuga meelsamini juttu siis, kui sa ei ole ninapidi telefonis. Pane telefon taskusse ja käi korraks ära, kui pead helistama või sõnumit saatma. Samas hoia enda vestluskaaslasega silmsidet, näidates, et sa pole teda unustanud. 

Allikas: Purewow