Inimesed

Liigmadalad pilved jätsid tuhandepealise publiku Jüri Pootsmanni kontserdita? (8)

LISA KOMMENTAAR

Johanna30. juuli 2016, 22:13
Kas meil Eestis on nn "lauljate" listi?
Usutavasti on ennast õhuväristajatena nimetanud end umbes 500 asjapulka. Autoriplaate produtseeritakse omaloominguga kvantiteedis ja mürakvaliteedis kriminaalselt palju,- tegemist audioterroriga. Ses mõttes, et risu surutakse peale osadele kohalikele FM edastajatele.
Samas mõnda lauljat lüpstakse ahnusest palju kannatab. Palja taguotsanäitaja Padar tükib ennast eksponeerima igal alal, sest häält pärislauljaks saamiseks pole. Aga vorsti leivale tahaks. Nii on paljude ullikeste- lauljatega. Tegelikult on rahvaseas päristalente olemas, aga nad ei hakka röökivast/kriisavast massist ennast läbi sööma.
...30. juuli 2016, 14:36
...30. juuli 2016, 14:36
Küsimus30. juuli 2016, 10:39
KUIDAS sellised asjad üldse juhtusa saavad? Lihtsalt lastakse üks kontsert üle... Muide, see tõesti pole Pootsmannil esimene kord kui ta kontserdile ei ilmu.. Hea maine hakkab tekkima Pootsmannil tõesti!! Samas vaimus edasi Braidike ja Jürkake!
Artur30. juuli 2016, 13:26
Viibisin sellel kontserdil, 23.30 teatati publikule, et helikopteri tehnilise rikke tõttu laulja ei saa tulla, nüüd juba madalad pilved, kuigi see laupäev oli üle eesti kuiv ja selge ilm. Põhjus on kusagil mujal. Viisakas oleks, et see mehike tuleks Kasepääle ja annaks oma ärajäänud esinemise rahvale ikkagi ära, aga seda on sellelt ülbikult palju tahta.
.30. juuli 2016, 16:43
ei ole rahval seda NAGA vaja. Las "esineb" teismelistele.
Pahane30. juuli 2016, 10:30
Uskumatult arrogantne käitumine ikkagi ühe tundub veidi rumala ja ahne manageri ja "staari" poolt. Isegi mitte mingit vabandust pole siiani... Sellisest käitumisest saab järeldada vaid üht- oli juba ette pahatahtlikult või pohhuistlikult planeeritud konserdikava poisikesele! Kopp ees ebapädevatest töötajatest nagu lapsmanager Brait Pilvik. Mingu liivakasti tagasi ja tegelegu seal endale jõukohaste ülesannetega!
/30. juuli 2016, 13:01
Pootsmani olematu lauluoskus ei müü ja rahvas ei ole midagi kaotanud. Veider ,et eurovisioonil läbi põrunud tegelast üritatakse eestis lauljana esitada? Huvitav , kas rahva muusikaline tase on nii nigel?