Võrratu koomikuandega Keshia Knight Pulliam oli üks «Cosby Show’» suuremaid trumpe. Foto: Vida Press
Inimesed
29. juuli 2016, 04:00

Miks hülgas mees raseda "Cosby Show’" tähe?

Lapsena USA telesarjas "Cosby Show" krapsakat Rudyt mänginud Keshia Knight Pulliam ja tema abikaasa Ed Hartwell läksid ootamatult lahku. Endine NFLi täht Hartwell nõuab oma rasedalt naiselt isadustesti, vallandades kuulujutud, et laps polegi ehk tema jagu.

Ajakirja People teatel andis Hartwell (38) lahutuse sisse sel nädalal, ehkki paarike oli abiellunud vaid kuus kuud tagasi. Äsja teatas Keshia ajakirjanduses rõõmusõnumit. "Üllatus! Meile tuleb varsti perelisa," kirjutas endine lapstäht vaid nädal tagasi Instagramis ja demonstreeris fotot, kus ta on juba üsnagi kõhukana oma pere seltsis. Kuid People annab mõista, et peatselt sündiv ilmakodanik võibki olla tüliõunaks. Nimelt nõuab Hartwell kohtu kaudu, et Pulliam nõustuks loovutama isadusanalüüsi.

Pulliam sai tuntuks "Cosby Shows" Bill Cosby tegelaskuju noorima võsukesena. Endine jalgpallur Hartwell osales koos toonase abikaasa Lisa Wu-Hartwelliga 2008. aastal reality-sarjas "Atlanta tõelised koduperenaised". Keshiaga kihlus ta mullu vana-aastaõhtul. "Olen õnnelik, et ma ei veeda mitte üksnes uut aastat, vaid kogu elu selle kuti kõrval!!!" juubeldas Keshia sotsiaalmeedias ja demonstreeris oma kihlasõrmust.

Mõni nädal hiljem peeti näitlejanna kodus tagasihoidlikud pulmad. "See oli minu unistus," rääkis ta oma podcast’is "Kandidly Keshia". "Tegime seda sõna otseses mõttes oma elutoas. Kutsusime inimesed kohale. Neil polnud õrna aimugi, et tulevad pulma."