Genesis DavilaFoto: Internet
Inimesed
28. juuli 2016, 11:02

Skandaal: USA iluduskuningannalt võeti juuste ja meigi pärast tiitel

Miss Floridaks kuulutatud Genesis Davila jõudis magusat võitjaelu nautida vaid mõne päeva – siis võeti temalt reeglite rikkumise tõttu tiitel.

Ajakirja People teatel sai 24aastasele kaunitarile saatuslikuks tõik, et ta oli kasutanud võistlusel meiki tehes ja soengut sättides proffide abi. Korraldajate hinnangul oli see pettus, mille abil Genesis saavutas teiste võistlejate ees edumaa.

„Meil on reeglite rikkumise suhtes nulltolerants,“ kuulutas võistluse korraldaja Grant Gravitt. „Viga võib olla väike või suur, aga meie eesmärk on tagada kõigile sama stardipositsioon.“

Kaasvõistleja peale oli kaevanud mitu missikandidaati, kes olid näinud, kuidas Davilat jumestasid võistluste jaoks profimeikarid. Selgus, et kaunitar oli salamisi oma hotellituppa hiilinud – ja sealt täismeigiga välja tulnud. Genesis oli ka ise ettevaatamatu: ta avaldas Instagramis oma meigikunstniku foto.

Kuid Puerto Ricost pärit ja mitmeid missivõitlusi võitnud Genesis ei suuda tiitli kaotusega leppida. Ta kinnitab, et kadedad konkurendid valetasid: tema käinud hotellitoas vaid oma emaga kohtumas.

„Tunnen, et olen endiselt Mis Florida. Sotsiaalmeedias on esitatud valesüüdistusi, aga ma suudan oma süütust tõestada,“ ütles ta NBC-le. Ta on palganud advokaadi ning kavatseb missiorganisatsiooni kohtusse kaevata.