Viljandi folk 2015Foto: ARNO SAAR
Üritused
28. juuli 2016, 08:34

MEELESPEA: mida teha, et folkfestival mööduks probleemideta?

Tänasest pühapäevani toimuv XXIV Viljandi pärimusmuusika festival tõotab tulla traditsiooniliselt rahvarohke. Festivalil valvab külastajaid üle 100 turvatöötaja, kes annavad meeleoluka ja elamusterohke festivali õnnestumiseks ka mõned soovitused.
  • Hoia festivali pilet päeva kontsertide lõpuni – nii saad olla kindel, et vajadusel pääsed kontserdialale tagasi.
  • Käitu korralikult! Festivalile ei lubata isikuid, kes on silmanähtavalt joobes või käituvad teiste muusikasõprade suhtes häirivalt.
  • Jäta liigne kraam koju – festivali mugavaks nautimiseks piisab sularahast, pangakaardist, isikut tõendavast dokumendist, telefonist ning vajadusel vihmakeebist.
  • Hoia oma asjadel silm peal! Levinumad kohad, kust asjad rahvahulgas kaduma lähevad on seljakotid, tagataskud ja lauapealsed. Vajadusel kasuta kohapealset pakihoidu. Ära jäta ka oma asju autos nähtavale kohale, et vältida varastes ahvatluste tekitamist.
  • Jäta lemmikloomad koju!
  • Lastega tulijatel soovitame panna lapse taskusse vanemate kontaktid või kirjutada telefoninumbrid lapsele veekindla markeriga käele. Spetsiaalseid nimekleepse saab võtta festivali väravate juures asuvatest piletimüügitelkidest. Vanemate juurest eksinud lapsed viivad turvatöötajad Pärimusmuusika aita, kus lapsed saavad oma vanemaid oodata.

Lisaks tuletatakse autoga Viljandisse sõitjatele meelde, et folgipäevadel võib liikluskoormus olla tavapärasest suurem ja parkimiskohtade leidmine keerukam.