Foto: Instagram
Inimesed
27. juuli 2016, 14:49

René Puura: me ei ole Kaisa Seldega paar (12)

Möödunud nädalal hakati sahistama, et käsikäes on liikumas nähtud näitlejatar Kaisa Seldet ja muusik René Puurat. Õhku tekkis küsimärk, kas noored on teineteist leidnud, kuid René Puura ütleb Õhtulehele, et nad pole Kaisaga paar.

Nädal tagasi ilmus meie uudisteportaalides näitlejatar Kaisa Selde Instagrami kontole postitatud pilt, kus on näha teda muusik René Puuraga ümbert kinni hoidmas. Noored käisid kaemas Jan Uuspõllu lavastust “Ürgmees” ning pildi juures oli ka märksõna datenight ehk eesti keeli kohtinguõhtu. Publiku andmetel liikusid Kaisa ja René käsikäes. Uudiste juures miskipärast kummagi kommentaari polnud, seega otsustas Õhtuleht uurida, kas René ja Kaisa on tõepoolest teineteist leidnud. “Te teate, et ma tavaliselt ei räägi nendest asjadest, aga ei ole paar,” ütleb mees vastuseks. Kas noored käisid lihtsalt koos teatris ja panid ühise pildi üles? “Meie ei pannud, Kaisa pani selle pildi üles,” ütleb Puura ja küsimusele kas neil siis tõesti mingit romantilist suhet ei ole, vastab: “Meil ei ole romantilist suhet.”

Kaisa Selde oli kolm aastat paar Nukuteatri näitleja Mart Müürisepaga. 2014. aasta algul tunnistas aga Mart Kroonikale, et nad on Kaisaga endiselt väga lähedased, kuid romantilises plaanis neid enam siduda ei saa. Sama aasta aprillis saatis Kaisat Eesti teatriauhindade jagamisel noormees nimega Siim Tõniste, kelle kohta Kaisa Kroonikale ütles, et tegu on tema loomingulise partneriga. Mõni aeg hiljem, oktoobris väisasid Kaisa ja Mart Müürisepp aga koos TV3 sügishooaja avapidu, kus noored isegi avalikult suudelnud. Siis Selde ega Müürisepp asja ei kommenteerinud.

Aastal 2011 sahistati, et René on paar lauljatar Liis Lemsaluga. Ka siis ei soovinud mees eriti suhet ajakirjanduses lahata ja ütles, et nad on Liisiga vaid sõbrad. Liiski ei soovinud asjale valgust heita. Hiljem selgus muidugi, et noored on paar. Möödunud aasta maikuus rääkis Liis aga Kroonikas, et nende teed on lahku läinud – ilma suurema draamata ja kellegi kolmanda sekkumiseta. Täpset põhjust kaunis lauljatar siiski ei avaldanud.