Foto: AFP / Scanpix
Maailm
27. juuli 2016, 12:10

Briti Nõukogu esinaine: prints George on privilegeeritud, rikas ja elab maksumaksja rahast (16)

Briti Nõukogu esinaine Angela Gibbins ründas oma sotsiaalmeedia kontol prints George’i, öeldes, et tegu on privilegeeritud ja maksumaksja kulul elava rikka isikuga.

Briti haridusvõimalusi rahvusvaheliselt tutvustava nõukogu juht Angela Gibbins postitas oma Facebooki kontole pildi prints George’ist, kirjutades selle alla: "Valgenahaliste privileeg. See nipsakas naeratus on kaasasündinud teadmine, et ta on kuninglik, rikas, eelisustega ja ei saa kunagi tundma ÜHTEGI raskust elus."

The Suni andmetel põhjustas see inimeste seas peamiselt pahameelt, ent Gibbins ei lasknud end kõigutada. "Olen veendunud oma sotsialistlikus, ateistlikus ja vabariiklikus arvamuses,“ vastas naine postituse all.

Gibbinsi sõnul ei ole kuninglikul perekonnal kohta kaasaja demokraatias, eriti kuna nad elavad maksumaksja toel. "See on privileeg ja see peab lõppema!“

Briti Nõukogu teatel ei ole naise sõnavõtul midagi pistmist nõukogu enda seisukohaga, kuna tegu oli privaatsel kontol avaldatuga. Küll aga korraldab nõukogu distsiplinaaruurimise seoses sõnavõtuga