HURMAV PAARIKE: Alles kuu aega tagasi poseerisid Lindsay Lohan ja Jegor Tarabassov Londonis heategevusballil. Foto: Vida Press
Inimesed
26. juuli 2016, 04:00

LOHANI APPIKARJE: "Ta kägistas mind! Ta oleks mu äärepealt tapnud!" (9)

"Palun-palun-palun! Ta kägistas mind! Ta oleks mu äärepealt tapnud!" Hollywoodi superstaari Lindsay Lohani meeleheitlik röökimine äratas vaikse Lääne-Londoni tänava ja hävitas illusiooni, nagu oleks tema ja noore vene miljonäri Jegor Tarabassovi armulugu nii mesimagus, kui ta on seni lasknud sotsiaalmeedias paista.

Briti kõmulehe The Sun valduses on video, mille Lindsay Lohani (30) naaber filmis laupäeva öösel kella viie paiku. Esmalt röögib Hollywoodi näitlejatar luksuskorteri rõdult oma nime ja aadressi ning anub abi. "Ta kägistas mind! Ta oleks mu äärepealt tapnud! Kõik saavad teada! Kasi mu majast välja!" jätkab mitu korda meelemürkidega vahele jäänud ja trellide taga istunud Lohan karjumist 23aastase peigmehe Jegor Tarabassovi peale.

"Tee-tee. Tee aga uuesti. Sa oled kuradi hull! Haige värdjas! Sul on abi vaja, see on minu maja, kasi välja!" kisendab filmitäht.

"Mulle aitab. Ma ei armasta sind enam. Sa üritasid mind tappa. Kuradi hull oled. Meiega on lõpp."

Lindsay lisab veel, et Jegor on teda mitu korda kägistanud. "Ei saa naist mitu korda kägistada ja teda vaeseomaks peksta ja arvata, et kõik on korras."

Paarikümne minuti pärast saabus ligi nelja miljoni eurosesse korterisse politsei ja lõi ukse maha, nii et pilpad lendasid. Kuid sees polnud enam kedagi. Paarike oli lahkunud ja kedagi ei arreteeritud, vahendab Daily Mail. "Elanike asukoht tuvastati ning leiti, et nad on täie tervise juures ja väljaspool ohtu," seletas politsei esindaja.

Paistab, et tüli oli päev otsa podisenud, sest varem oli Lindsay avaldanud netis enda ja Jegori ühisfoto, kus mehe nägu oli soditud. Hiljem sõimas Lohan Instagramis Tarabassovit selle eest, et too oli oma asukoha kohta valetanud ja ühe venelanna, moedisainer Daša Paševkina seltsis ööklubi külastanud.

Kas Lindsay on rase?!

Lindsay tituleeris naise, kellega ta varem on üheskoos selfisid klõpsinud ning kelle loomingut seljas kandnud, Vene litsiks ja pani kirja ka Daša aadressi, kuid kustutas selle hiljem. Seejärel avaldas Lindsay kaadri 2009. aasta filmist "Labour Pains", kus ta kannab rasedakõhuproteesi. "Ma olen rase!" kuulutas näitlejatar, jättes fännid segadusse – kas kahtlustada teda purjusolekus või soovida õnne emaks saamise puhul?

Pärast konflikti üritas Lindsay isa Michael väimeespojaga ühendust saada, kuid too ei võtnud telefoni. "Lindsay ütles, et Jegor murdis truudust. Vaevalt, et Lindsay niimoodi ütleks, kui see tõsi poleks," kommenteeris Michael Us Magazine’ile.

Lohani ja Tarabassovi suhe on kestnud umbes seitse kuud. Aprillis levisid kuuldused nende kihlusest, kuid näitlejanna pressiesindaja eitas seda täielikult.