MEES OLGU SAMA ILUS KUI NAINE: Dmitri-Alina (vasakul) kurvastab, et väiksena on poisid-tüdrukud ühtmoodi kenakesed, aga suureks saades ei hooli poisid enam oma välimusest. «Olen meie kõigi ilu poolt!» Foto: Youtube
Inimesed
26. juuli 2016, 04:00

Kaks imekaunist pruuti, üks neist mees! (13)

Kui 23aastane Dmitri Kožuhhov suundus Moskvas oma mõrsjaga abielu registreerima, said ametnikud šoki: peig ja pruut nägid välja nagu kaksikud! Pikad brünetid kiharad, tumedad silmad nukunäos, neitsilikult valge pruutkleit… Kumb on mõrsja, kumb on peig? Ja kas niimoodi üldse tohib abielluda?!

Pealtnäha oli tegu imekauni lesbipaariga, kes valmistub, identsed kleidid seljas, samasooliste abielu registreerima. Kuid Venemaal on gei- ja lesbipulmad rangelt keelatud. See aga ei takistanud Dmitri Kožuhhovil kaks aastat tagasi tseremoonia puhul täpselt samasugust kleiti selga tõmbamast nagu tema toona vaid 19aastasel mõrsjal Alissal, keda Moskvas tuntakse paremini hüüdnime Alison Brooks all.

Dmitri, kes tahab, et teda kutsutaks Alina Daviseks, on enda sõnul androgüün, kes ei mahu kummagi soorolli alla. Kuid ta kinnitab, et tunneb end naisena mugavamalt – ehkki teda tõmbab naiste poole.

MEES OLGU SAMA ILUS KUI NAINE: Dmitri-Alina (vasakul) kurvastab, et väiksena on poisid-tüdrukud ühtmoodi kenakesed, aga suureks saades ei hooli poisid enam oma välimusest. «Olen meie kõigi ilu poolt!» Foto: Youtube

"Tüdrukud on kaunim sugupool. Nad on ilusad. Imetore, kui mees näeb tüdruku moodi välja," on Dmitri-Alina öelnud.

"Arvan, et mees peaks olema sama armas ja ilus nagu naine. Lõppude lõpuks on kohutav, kui ilus, sale ja õrn tüdruk on mingi rohmaka habemiku seltsis."

Paari armusuhte algatajaks oli olnud Alissa-Alison. "Astusin Alina [Dmitri] juurde ja ütlesin, et ta on väga ilus," rääkis noor naine Daily Mailile.

Kuigi peig nägi välja nagu pruut, ei saanud perekonnaseisuametnikud nende abielu registreerimisele ühegi seaduspügalaga vastu hakata. Dokumentide järgi oli tegu mehega, kes abiellub naisega. Enne abielu sõlmimist hakati neid perekonnaseisuametist telefonikõnedega pommitama, rääkis Dmitri-Alina väljaandele Daily Mail.

Kui paar käis abiellumiseks aega kinni panemas, polevat keegi nende välimuse üle lärmi tõstnud. Pulmade eel aga puhkes ametnike seas paanika. "Kui nad meid kätte ei saanud, helistati mu emale," rääkis Dmitri-Alina.

"Perekonnaseisuameti juhataja palus emal meile sõnad peale lugeda, et me mõlemad kleidiga ei tuleks," kinnitas mees.

"Ametnik ähvardas meid, et ei luba meil selliste riietega tulla."

Dmitri-Alina sõnul ähvardas perekonnaseisuameti juhataja teda karistusega. "Ta rääkis midagi usklike tunnete haavamisest ja nii edasi – ehkki me ju ei abiellunud kirikus."

"Meid solvati!"

Viimaks olid ametnikud aga sunnitud alla andma ja lubama paarikesel pruutkleite kanda – seadust, mis seda keelaks, pole Venemaal olemas. Ometi jõudis büroo juhataja Alinat ja Alisoni enne abielu registreerimist sarjata. "Ta solvas meid sõnadega, et häbistame perekonna mõistet ja vajame ravi. Alissa seletas sellele naisele õigustatult, et too ei näe meist põrmugi parem välja. Viimaks lasti külalised ja võttegrupp sisse ning meid kuulutati meheks-naiseks ja me vahetasime sõrmuseid," kirjeldas Dmitri-Alina.

"Usun, et lõime olulise pretsedendi," on Dmitri-Alina veendunud. "Olen kirjutanud paaridele, kes planeerivad samasuguseid pulmi ja kardavad, et registreerimisel kukutatakse nad läbi: "Pange tähele – teile ei tohi ei öelda!""

Ehkki Dmitri-Alina on naisevälimusega ja plaanib ka soovahetusoperatsiooni tegemist, on ta Venemaa seaduste silmis mees. Sensatsiooniline meessoost kaunitar vahistati selle aasta algul võltsitud autujuhiloa tõttu.

Dmitri-Alina soov oli minna karistust kandma naistevanglasse, kuid võimud ei täitnud tema palvet, sest ametlikult on ta ikka veel mees ning pole teinud soovahetusoperatsiooni. Teda ootas meestevangla.

Ei mingit kauplemist: meestevanglasse minek

Daily Stari teatel anus iludus, et talle võimaldataks vähemalt üksikkong. Ent ka see palve jäi täitmata – vanglas lihtsalt polevat olnud ühtki üksikkongi. "Dokumentide järgi on Kožuhhov mees ja seetõttu pandi ta meestevanglasse," seletas politseiametnik.

Ta sai kongikaaslasteks neli meesvangi.

Ehkki võltsitud juhiloaga sõitmine ei too automaatselt kaasa pokriminekut, oli Dmitri-Alina jäänud varem vahele amfetamiini omamisega. Androgüüni kodust Moskva ühiskorteris leiti 12 grammi sünteetilist narkootikumi. "Kožuhhovi jälitati paar päeva, on alust arvata, et ta kavatses narkootikume edasi müüa," seletasid võimud LifeNewsi allika teatel.

Tookord jäeti ta vabadusse, kuna võimud ei suutnud otsustada, millisesse kongi ebatavaline inimene pista.

Võimude huviorbiiti olid Dmitri-Alina ja Allison varemgi tõusnud. Kord läksid nad kommunaalkorteris naabritega nii ägedalt tülli, et kutsuti politsei. Ühel puhul jäi kõmuline kaunitaride paar vahele poevargusega.