Foto: erakogu
Saund
22. juuli 2016, 16:10

Smilersiga lavale astuv Emili: võit polnud eesmärk omaette (9)

“Ma olin tõesti väga õnnelik. Ma ei uskunud, et võidan. Tahtsime lihtsalt muusikat teha ja seda teistele näidata,” ütleb Õhtulehe ja Smilersi korraldatud konkursi võitnud Emili Jürgens.

Õhtuleht ja ansambel Smilers korraldasid talendikonkursi, mille võitja astub juba homme Kloogaranna festivalil koos Smilersiga üheks looks lavale. Nii veebis kui ka Facebookis toimunud hääletused võitis ülekaalukalt inglihäälne 15aastane Emili Jürgens Rakverest. “Me mõlemad Alexiga, kes mind videos klaveril saadab, oleme hästi ettevõtlikud ja tahame alati palju teha. Nii mõtlesimegi, et võtame konkursist osa ja vaatame, mis tuleb,” räägib Emili.

Tüdruk esitas Smilersi lugu “Tantsin sinuga taevas”. “Võtsime loo, mis meile meeldib ja on meile iseloomulik,” põhjendab Emili lauluvalikut. “Soovisime teha selle enda omaks ja usun, et see sobis meile hästi.”

Neiu tunnistab, et kuigi ta hoidis poole silmaga võistluse kulgemisel ja sellel, kui palju konkurentidel hääli oli, pilku peal, ei olnud võit talle eesmärk omaette. “Tahtsime pigem lihtsalt muusikat teha ning ennast näidata ja kui võit kauba peale tuleb, on see suurepärane.” Võidust kuuldes oli Emili loomulikult väga õnnelik. “Ma väga ei uskunud seda.”

Kuidas ta aga homseks suursündmuseks valmistub? “Ma arvan, et tuleb ennast ilusti välja puhata ja teed juua,” ütleb ta. Kindlasti on neiu suurt debüüti vaatama tulemas ka tema pereliikmed. “Juba käib jutt, et kõik autod on täis,” naerab ta.