Foto: Teet Malsroos
Inimesed
22. juuli 2016, 13:24

Räppar Reket kinnitab: oleme Roberta Eineriga paar (5)

Mõni päev tagasi hakati meediaportaalides sahistama, et räppar Tom_Olaf Urb, artistinimega Reket ning maailmakuulus Eesti moedisainer Roberta Einer võivad olla paar. Reket kinnitab Õhtulehele, et see vastab tõele.

Seni pole Tom ega Roberta sahinaid kommenteerinud, kuid Õhtulehe pärimisele, kas nad on tõesti paar, ütleb mees: “Vastab tõele.” Pikemalt ta teemal siiski peatuda ei soovi. Õhtuleheni on aga jõudnud ka info, et noored on ühist elu jaganud juba lausa aasta aega. Koos käidi ka üle-eelmisel nädalvahetusel peetud Surfilaagris, kus fotograafide silme all siiski distantsi hoiti.

Eile ilmus Kroonikas uudis, et Reket on aktiivne sotsiaalmeedia rakenduse Snapchati kasutaja ja viimasel ajal on liigagi tihti tema videotesse ära eksinud Roberta Einer – koos peetakse mõnusaid hommikusööke ja tehakse romantilisi paadisõite. Ka Roberta lisas enda Instagrami pildi ilmselt samast paadisõidust ja kirjutab, et iga pühapäeva peaks mööda saatma nii, nagu pildilt näha - koos väga hea seltskonna, naeru ja armastusega, vahendas Kroonika. Just hiljaaegu jagas Reket snapi eriti tervislikust ja maitsvast hommikusöögist ning kirjutas juurde, et mida kõike see tüdruk teda tegema ei pane...

Lisaks on Roberta Kroonika andmetel valmistanud Tom-Olafile  enda disainiga nahast jaki. See on aga väga eriline žest, sest noor naine on töösse uppumas ning ühe vägeva litrite ja tehnikadetailse kleidi valmistamine võtab kümnel inimesel aega ligi kaks nädalat.

Kuu alguses ilmus Naistelehes Tom Olafiga ka intervjuu, kus kirjutati, et kui keegi pärib mehelt, kes on tema elus kõige tähtsam naine, vastab mees, et tähtsaid naisi on ta elus palju. “Kogu mu naispere okupeerib minu elus tähtsat kohta. Minu ema, minu õde, minu õetütar ja minu parim sõber ning kaaslane elus. Mul on väga lahedad õelapsed. Seepärast olen ma isegi perekonna peale mõelnud ja see mõte meeldib mulle.”

Kuus aastat tagasi oli Reket paar lauljatar Anna Põldveega, kes tänaseks on abielus ansambli Ewert and The Two Dragonsi kitarristi Erki Pärnojaga. Aasta algul pandi meest paari aga muusikamänedžer Sandra Sersantiga, kellega väisati Raadio 2 aastahiti jagamise pidu. Sandra jäi siis vastuste osas salapäraseks. “Küsida pole patt, kuid vastan meie mõlema nimel, et sel korral kommentaare siiski ei tule..”