Foto: Kaader videost / facebook.com/Ohtuleht
Saund
22. juuli 2016, 13:33

KUULA IMELIST VÕIDULAULU! Smilersi ja Õhtulehe talendikonkursi võitis ülekaalukalt 15-aastane Rakvere neiu Emili Jürgens! (5)

Möödunud ööl lõppes Smilersi ja Õhtulehe ühine talendiotsing, kui rahvahääletuse tulemusena võttis veenva võidu Rakvere neiu Emili Jürgens, kes edestas konkurente nii veebi kui ka Facebooki hääletusel. Smilersi soovil antakse haruldane võimalus Kloogaranna Festivalil esineda ka Lauri Antsovile.

Smilers ja Õhtuleht otsisid uut laulutalendi natukene üle kuu. Kui veebis peetud esimesse hääletusvooru pääsesid 35 talendikamat, siis Facebookis toimunud finaalvooru edenesid vaid kuus parimat. 

Emili võitis need mõlemad. Kusjuures finaalvoorus anti talle koguni 37% kõigist häältest ja seetõttu loodame, et siit algab ühe uue staari tähelend. Kindel on see, et juba homme õhtul on võimalik tema esitust nautida, kui noor neiu teeb koos Smilersiga Koloogaranna Festivali oma lavadebüüdi.

Kloogaranna Festival toimub tänavu 23. juulil Kloogarannas (Keila vald).

Lisaks meie talendikonkursilt tulnud esitajatele astuvad üles veel ka Smilers, Koit Toome, Tuberkuloited, Shanon, Ines, Reket, Daniel Levi. Lisaks toimub rannajalgpalliturniir, tänavakorvpalliturniir, bikinifitness, kitekross, sumba, jpm.

Emili Jürgensi esitus:

Lauri Antsovi esitus: