Hugh Hefner koos Crystaliga.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
21. juuli 2016, 12:30

Silikoontissid mürgitasid Hefneri 29aastast naist (5)

Playboy moguli Hugh Hefneri 29aastane abikaasa Crystal Hefner jagas Instagramis fotot haiglavoodist ja tunnistas, et lasi eemaldada oma silikoonrinnad, mis tema tervise tuksi keerasid.

„Rinnaimplantaadid hakkasid mind tasahilju mürgitama,“ tunnistas 90aastase erootikaguru noor kaasa. Crystal kirjutas, et tema organism hakkas äkitselt streikima teatud söökide-jookide vastu. Lisaks kannatas ta kõvade selja-, kaela- ja õlavalude all. Mürgised implantaadid kahjustasid Crystali kinnitusel ka tema aju, tekitades mäluhäireid.

„Juuksed lakkasid kasvamast, hirmus väsimus, põletav põievalu, nõrk immuunsus, korduvad infektsioonid ja probleemid kilpnäärme ja neerupealistega,“ loetles sekspomm oma tervisehädasid, mis said alguse mõni aasta tagasi ning mille tõttu ta sel aastal juba lugematuid päevi voodis veetis, suutmata midagi teha.

Märtsis teatas Crystal Instagramis, et ta on haigestunud puukborrelioosi. Ent nüüd usub ta, et sümptomeid põhjustasid hoopis lagunevad rinnaimplantaadid, mille ta nüüdseks on lasknud eemaldada.