Justin ja Epp PetroneFoto: Arno Saar
Inimesed
20. juuli 2016, 11:19

Epp ja Justin Petrone lahutasid abielu (79)

Epp Petrone meenutas eile, oma sünnipäeva eelõhtul, aastatagust aega, mil tundis, et mõned vanad suhted on teisenenud ja uued hingused on õhus. "Aga mis täpselt juhtuma hakkab, muidugi ei teadnud," märkis abielu lahutanud kirjanik ja kirjastaja oma avameelses blogipostituses.

"Kokkuvõttes võiks öelda, et mu elu on praegu üsna raske. Üks mu pooleli jäänud romaan kord rääkis sellest, kuidas kusagil teises plaanis – unenägudes kohtudes, reaalelus ülesandeid võttes – tehakse elu eksameid. Minul on praegu käes üks selle elu olulisemaid eksameid." 

"Me oleme Justiniga ära lahutaud abielu juba mõnda aega tagasi ja me oleme edasi sõbrad," jätkas Epp ning lisas, et on eksabikaasa uue raamatu toimetaja.

"Lubasime kord Justiniga (teineteisele ja paarile lähedasele), et hoiame lihtsalt kinni selle uudise, et me pole abielus. Aga täna keset päikeselist maanteed sõites sain ma aru, et see on valetamine. See on üks asi, miks mu sees kraabib. Ma ei taha valetada. Iga kord – juba väga kaua aega – olen ma valinud tõe rääkimist. Mismoodi ma saan teile silma vaadata, kes minu kaudu talle oma suvetervisi saadavad. Mulle aitab," on Epp oma kirjutises aus ja avameelne. 

Miks lahku mindi, kirjanik öelda ei soovi. "Ja ärge midagi rohkem küsige. Ma ei vasta," teatas ta täna hommikul Facebookis.

Paar tuvus aastal 2002 ning neil on kolm tütart.