Tuli Rand.Foto: Laura Oks
Inimesed
19. juuli 2016, 16:20

Tuuli Rand: mul tuli isu jälle õppida (1)

“Lõpetasin neli aastat tagasi Otsa-kooli ja olen nüüd vabakutseline olnud. Nüüd tuli mul isu jälle õppida. Olen aru saanud, et Muusikaakadeemia pole mulle ja mõtlesingi, et miks mitte reklaami õppida,” räägib lauljatar Tuuli Rand.

Tuuli alustab sügisest õpinguid BFM-is reklaami ja imagoloogia erialal. “Reklaam huvitab mind päris palju ja eks muusikuna olen ma sellega ka seotud.” Tuuli, kes esineb artistinime Windy Beach all, on alati pannud imagoloogiale rõhku. “Eestis on see muusikute seas veel beebikingades ja seda pole eriti palju tehtud. Olen ise palju uurinud ja tahaksin veel rohkem teadmisi saada.”

Tallinnas asuva ülikooli kasuks otsustas Tuuli just seetõttu, et siin meeldib talle olla ning elu keeb täies hoos. “Ma proovisin ka EBSi, sain sisse, aga see maksab päris palju ja natuke jäi asi raha taha. Muidugi, kui ma poleks reklaami saanud, oleks ma vast selle raha kuskilt leidnud.” Sisseastumiseks tuli Tuulil läbida sisseastumiskatsed. “Esimene voor oli essee, mille eel Linnar Priimägi kohale tuli ja meile suure auditooriumi ees motivatsioonikõne pidas. Vestlusvoorus vestlesin ma kolme inimesega, kes näitasid reklaamplakateid ja --pilte, arutlesime nende üle ja nad küsisid küsimusi. Linnari jutust jäi mulje, et see eriala on päris populaarne, seega on mul on väga hea meel et ma olen üks umbes 25 inimesest, kes 200 kandideerija seast vastu võeti.”

Tuuli ütleb, et ootab kooliminekut elevusega. “Võtan seda väga rahulikult ja mõistusega. Mul on isu õppida. Olen juba 26aastane ja teadvustan endale, et lähen õppima. Ootan juba kõike seda infot, mida endasse imada,” naerab ta.