Foto: Alar Truu
Saund
19. juuli 2016, 12:29

Kloogaranna Festivalil Smilersiga lavale (3)

23. juulil toimub 5. Kloogaranna Festival, kus ühel Eesti inimesel on võimalik koos Smilersiga laval üles astuda ja tuhandete fännide ees esineda. Smilersi ja Õhtulehe korraldatud talendiotsingud lõppevad 21. juulil.

Vaata finaliste ja hääleta oma lemmik laulja võidule SIIT!

Festival ise tähistab tänavu aga 5. sünnipäeva ja sel aastal toob üritus lavale artistid nagu Smilers, Ines, Koit Toome, Shanon, Tuberkuloited, Daniel Levi ja Reket.

Ka spordiprogramm on kirju - korvpallihuvilistele toimub 3x3 Streetball, rannaliival rannajalgpalliturniir. Merel näitavad klassi Laulasmaa surfiklubi profid, kes Nelja Energia kitekross võistluse raames omi oskusi demonstreerivad. Saab harrastada aerusurfi ning zumba-aeroobikat.

Uuendusena on randa püstitatud Fitness-areen, kus toimuvad läbi päeva Street Workout treeningud, näeb Fitfashioni moeshow’d, saab tasuta mõõta kehakoostist, saada nõu personaaltreeneritelt, osta trenniajakirja, raamatuid ja BroFitwear’i riideid, tutvuda Fitshopi valikuga. Õhtu kulmineerub suure fitness-show’ga, kus näeb Fitmodelle (mehed ja naised), Rannafitnessi (mehed) ning viimasena Bikinifitnessi tüdrukuid.

Premia lastealale on püstitatud batuudilinnak ning lastega tegelevad Jänku-Juss ja Käsilane.

Otse festivaliplatsile viib ja tagasi sõidutab Elroni rannarong, mis annab külastajatele võimaluse auto koju jätta ning päeva nautida.