Foto on illustratiivneFoto: AFP / Scanpix
Müstika
16. juuli 2016, 23:17

Pokemon Go mängijad sattusid digitaalseid tegelasi taga ajades sügavasse koopasse (7)

Näib, et Pokemon Go on minetanud nii mõnegi teismelise analüüsivõime ning ohutunnetuse. Wiltshire'is sattusid neli 16-17aastast poissi digitaalseid tegelasi taga ajades koopasse, mille sügavus on heidutavad 30 meetrit. 

Koopas olles õnnestus ühel noormehel imekombel levi leida ning abi kutsuda, vahendab standard.co.uk.

Vaat et uskumatum lugu juhtus aga USA-s Oregonis, kus Pokemoni ajas ennastunustavalt taga haavata saanud noormees. Michael Bakerile oli mäng otsesõnu ning ilustamata elu ja surma küsimus, saab lugeda väljaandest Local 10.

Lugu sai alguse läinud esmaspäeva varahommikul mil Michael oli tänaval Pokemoni otsimas. Ta kohtus seal mehega, kes poisi arvates samuti ülimenukat mängu mängis. Pärast sellesisulise küsimuse esitamist tabas teda aga üllatuslikult noahoop õlga. See ei takistanud mänguhuvilisel Michaelil oma tegevust - Pokemoni otsimist - jätkata. Kiirabisse helistamise mõte turgatas talle alles hiljem pähe. Kas noormees otsitu leidis, pole teada, küll on andmeid selle kohta, et meedikud pidid poisi õlale hiljem seitse õmblust tegema.

Pokeman Go on mäng, kus inimesed otsivad telefonide abil digitaalseid tegelasi. Otsimine ei toimu aga toas arvuti taga, vaid nii-öelda päris elus - näiteks tänaval.