.Foto: Aldo Luud
Saund
16. juuli 2016, 16:55

GALERII | Tartu lauluväljakul esinesid Right Said Fred ja East 17 (2)

Tartu Lauluväljakul  tõmbasid reedel Rally Estonia kontserdil rahva käima tuntud retrobänid East 17 ja Right Said Fred. Briti staarid andsid vähesest publiku hulgast ja jahedast ilmast hoolimata vinge kontserdi, võludes rahvast nii võimsalt energilise esituse kui ka paljudele inimestele juba pähe kulunud lauludega.

Kui õhtul pisut enne kella 11 astus lavale East 17, ei kulunud minutitki, et inimesed, kes enne laululava pinkidel hajutatud olid, lava ette kokku voolaksid. Bänd avas kontserdi salapäraselt siniste tulede vilkudes, rahvas oli võlutud kolme staari kustumatust energiast ja huumorist. Lava ees võis näha kätemerd ja kuulda vaatajate plaksutamist. Juba esimese laulu ajal oli imevähe neid, kes bändi pidevate ergutustega kaasa ei läinud ning paigal püsida suutsid. Enamik inimestest unustasid igapäevaelu mured täielikult, laulsid laule kaasa ja tantsisid unustamatult.

Kui lava vallutas Right Said Fred, jätkus pidu sama energiliselt. Isegi siis, kui korraldaja ütles rahva kurvastuseks, et nüüd on küll pidu siin läbi ja edasi tuleks minna legendaarsesse ööklubisse Atlantises, ei jätnud peolised oma jonni ja kutsusid bändi tagasi. Muusikud andsid oma tuntumate luguside "You ´re my mate", "Stand up" ja "I´m too sexy" hulgast valida, mille järgi rahvas veel korra tantsida tahab ning eelistatuks osutus bändi debüütlaul "I´m too sexy".