Foto: Vahur Kersna
Inimesed
15. juuli 2016, 18:30

GALERII | Jaak Joala riided moondusid heategeval kirbukal elektriklaveriks (22)

Täna hommikul andsid Liina ja Vahur Kersna üle heategevusliku kirbukaga kogutud raha.

Karpi "Igale lapsele oma pill" kogutud 1121 eurot ja 5 senti läks Võru muusikakoolile digitaalse klaveri Yamaha ostuks. Rohkem kui 700 eurot sellest rahast teeniti Maire Joala annetatud Jaak Joala riiete eest.

Võru muusikakooli direktor Piret Rips-Laul ja uus klaver Foto: Vahur Kersna

Võru Kodutute Loomade Varjupaik sai 611 eurot ja 50 senti. Varjupaiga juhataja Merike Torm ütles, et raha läheb varjupaiga loomakliiniku ehitamiseks.

Foto: Loomade varjupaigas käib ehitus, kuid selle jätkumine sõltub vaid vabatahtlike abist (Vahur Kersna)

Ehitus käib, kuid väga vaevaliselt, kuna töid tehakse vaid annetuste ja vabatahtlike abiga. Küll oleks tore kui leiduks mõni loomasõbralik ehitusfirma, kes aitaks need kaks ruumi kliinikukõlbulikuks teha. Kas te teate kedagi?

Foto: Loomade varjupaik vajab abi  loomaarstikabineti ehitamiseks (Vahur Kersna)

Järve koolis asuv erivajadustega laste hoiu heaks annetati 1351 eurot ja 28 senti. Tatiana, kelle laps käib samuti selles hoius, ütles, et kool plaanib kogutud raha eest osta õuealale madala ümmarguse võrgust kiige. Augusti alguses on koolis laager ning ülejäänud annetusraha eest tehakse väljasõit maanteemuuseumi.

Erivajadustega lapsed saavad uue kiige ja sõita ekskursioonile Foto: Vahur Kersna

Võru pensionäride päevakeskusel läks just külmik katki. Annetatud 108 eurot ja 50 senti aitavad keskuse juhataja Astrid Hurda sõnul oluliselt kaasa uue külmutuskapi ostule.

Astrid Hurt Foto: Vahur Kersna

Võrumaa naiste tugikeskusele annetati 278 eurot ja 10 senti. Keskuse juhataja Külli Piirisild ütles, et seda raha on hädasti vaja lähisuhtevägivalla ohvritest naistele mõeldud korteri kommunaalkulude maksmisel.

Külli Piirisild Foto: Vahur Kersna

Kokku teenis Liina ja Vahur Kersna korraldatud heategevuslik kirbukas 3470,43 eurot.