TAVALINE OLUKORD: Aasta algul oma blondide juuste asemele brünetid kiharad saanud Carmen Kass aprillikuus Like Twice’i sekkaris poe omaniku Merit Sarve pisipojaga, kel oli siis vanust kaks kuud. Sarve sõnul on tavaline, et Carmen tema lapsi sülle võtab. Foto: FACEBOOK
Inimesed
15. juuli 2016, 04:00

Mida tegi Carmen Kass beebiga rõivapoes? (16)

Delfi Publik avaldas nädala algul pildi Carmen Kassist, kes vaatab ringi kasutatud riiete poes, süles väike tita. Muidugi vallandas see oletused, et sügisel raseduskõlakate küüsi sattunud supermodell naudib emarõõme. Kaupluse omanik Merit Sarv aga kinnitab: "See väike inimene on minu pisipoeg Hugo."

Tegelikult ripub foto Tallinna servas Viljandi maanteel asuva sekkari Like Twice Facebooki lehel juba aprillikuust. "Meie kauplust külastas supermodell Carmen Kass ja sooritas ka mõned ostud," sedastab kommentaar selle juures. "Pilt on tehtud kooskõlas Carmeniga ja samuti on temalt postitamiseks luba saadud," rõhutab poepidaja Merit Sarv.

TAVALINE OLUKORD: Aasta algul oma blondide juuste asemele brünetid kiharad saanud Carmen Kass aprillikuus Like Twice’i sekkaris poe omaniku Merit Sarve pisipojaga, kel oli siis vanust kaks kuud. Sarve sõnul on tavaline, et Carmen tema lapsi sülle võtab. Foto: FACEBOOK

Teda pahandavad kommentaarid, mis kahtlustavad, et poodi külastanud kuulsusest tehtud piilupilti kasutatakse promo nimel kurjasti ära, ning Publiku küsimus: mida teeb moelavasid kaunistanud ja disainereid inspireerinud modell kaltsukas?

"Inimesed on ikka väga labased ja kurjad, kes nii Carmeni kui ka meie poe kohta koledasti kirjutavad. Ei ole poeomanikud pahad ega pildista salaja kliente. Meil käib poes palju tuntud nimesid, aga me pole neist pilte üles riputanud," märgib Sarv. "Carmenilt küsisime luba ja saime selle."

Samuti kommentaariumis üles kerkinud küsimusele, ega Carmen haaranud sõbranna beebit kaenlasse selleks, et pildiga kõmu tekitada ja poele rohkem tähelepanu tõmmata, kostab Sarv vastuseks, et tegu pole reklaamitrikiga – olla täiesti loomulik, et Carmen tema tita sülle võtab. "Ta on kõiki mu lapsi süles hoidnud ja armastab lapsi väga-väga," kinnitab 31aastane naine, kes pole, muide, ka ise modellindusest kauge kaarega mööda käinud – 2004. aastal Miss Raplamaaks kroonitud neiu pälvis samal aastal I printsessi tiitli modellikonkursil "Miss Model Estonia". Meritil on oma ettevõtjast mehe Aivar Mantsikuga kolm poega (Mantsik on tuntud kui lauljanna Nancy kolmas abikaasa).

Carmenil on beebi siiski tulekul?

Poodlemispildiga samal ajal on elevust tekitanud ka Carmeni pühapäeval Instagrami postitatud selfi, millel modell poseerib küljega peegli poole, nii et näha võib ka väikest kõhukumerust. On tal käsil esimesed raseduskuud või on kõhuke mõne rikkalikuma söömaaja tulemus? Tuttavadki pole oma kommentaarides kindlad, kas soovida õnne või mitte.

MÕISTATUSLIK SELFI: Läinud pühapäeval riputas Carmen oma Instagrami kontole täiesti avalikuks vaatamiseks üles foto, millel poseerib näomaskiga kodustes oludes peegli ees. Foto: INSTAGRAM.COM/KASSCARMEN

Mullu oktoobris tuli ilmsiks, et 37aastase Carmeni viimane vallutus on Raimo Kägu pankurist poeg Kaspar Kägu (28). Modelli õrnalt paisunud piht, mis paistis välja Tallinn Fashion Weekil Diana Arno moešõus, andis aga hagu juttudele, nagu ootaks paar juba ka perelisa. Kõlakad ei osutunud tõeks.

Õhtulehel ei õnnestu Carmenilt selfile selgitust saada. Ka mitu Eesti modellindusega kursis olevat inimest jääb vastuse võlgu – Carmeni eraelulistest tegemistest ei teadvat nad midagi. Üks Carmeni tuttav sõnab samuti, et pole rasedusest kuulnud. "Arvan, et see ei vasta tõele. Carmen on küll pereinimene, aga ma ei usu, et ta veel modellindusest loobuks. See on talle liiga tähtis," arutleb allikas, kes on pigemini valmis uskuma seda, et Carmen tegi kõhukesest pilti postitades lihtsalt sotsiaalse eksperimendi nägemaks, kuidas üldsus ja ajakirjandus reageerivad.

Jaanuarikuises Anne & Stiili intervjuus ütles Carmen laste saamise kohta, et otseselt ta selliseid plaane ei tee. Ta tunnistas, et märkab vanemaks saades oma keha juures muutusi ega püüagi igavesti plikalikku vormi taga ajada. "Võtad oma 10–15 aastat vanad kuluvad, paned jalga – äkki istusid need enne natukene perfektsemalt? Muidugi seda juhtub. Aga see on ju idiootsus – püüda end samasse vormi viia, olla selline, nagu kunagi olid. Püksid tuleb teise kasti panna ja mõelda, et nüüd olen sihuke," rääkis Carmen ja lisas, et käib jooksmas parema mentaalse vormi nimel, mitte selle nimel, et vöökoht ja tagumik oleksid samasugused nagu enne.