Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
14. juuli 2016, 04:00

Erika Salumäe tütar abiellus (1)

Olümpiavõitja Erika Salumäe 16aastane tütar Sirli Salumäe abiellus oma kihlatu Gowri Grand Uustaluga.

Alles nädal tagasi tuli avalikuks, et Sirli ootab last. Et paar on praeguseks maha pidanud ka pulmad, tõendavad Facebookis nii Sirli nimevahetus kui ka Gowri kontol märgitud suhtestaatus – "abielus". Lisaks on Sirli värske ämm Gerli Grand postitanud pilte pulmapeo ettevalmistustest.

Sirli ja Gowri kihlusid tänavu aprillis, kui Tallinnas Õnnepalees avati pulmahooaeg ja paar osales pruutkleitide esitlusel. Sirli 21aastane abikaasa on hinnalisi esindusrõivaid tootva ettevõtte Gowri pärija. Lisaks on ajakirja Kroonika andmeil pandud noorpaaril üheskoos alus uuele perepuhkuseid pakkuvale ettevõttele, kuhu on kaasatud ka Erika.

"See poiss väärib minu tütart! Ta on väga puhas ja spirituaalselt väga tark ja hooliv noormees," kinnitas olümpiasangar pärast tütre kihlust. ­Kevadel uskus Erika küll, et noored abiellumisega ei kiirusta. "Abiellumiseks on liiga vara. Las nad olla koos ja eks elu näitab. Aga kordan: nad on koos toredad ja emana ma kätt ette ei pane. Mulle on tähtis, et tütar oleks õnnelik."