Jennifer Aniston Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
12. juuli 2016, 04:00

JENNIFER ANISTON: ma pole lapseootel, mulle maitsevad makaroniroad (1)

Komöödiasarjast "Sõbrad" tuntud Jennifer Aniston peab mitu korda aastas rinda pistma titekõlakatega – fännid ootavad tema rasestumist nii pingsalt, et vähegi paisunud kõhukumerus saab kohe lootusrikast tähelepanu. Jennifer on kõik kõlakad ümber lükanud. Talle lihtsalt meeldib abikaasa valmistatud hea toit!

"Õhtuti koju jõudes lõõgastun täielikult ning naudin oma koerte ja abikaasa seltskonda. Suur rõõm on koos einet võtta," kirjeldab Jennifer (47) Telegraphile oma argielu.

Jennifer Aniston Foto: Reuters / Scanpix

Ta on teist korda abielus: õnnelik väljavalitu on stsenarist ja režissöör Justin Theroux (44). Jenniferi esimene abielu megastaar Brad Pittiga kestis 2000–2005, Justiniga abiellus ta mullu.

Jenniferi sõnul armastavad nad praeguse kaasaga Itaalia kööki. "Teeme mõlemad süüa, aga Justin on parem kokk. Tänu talle on makaronid mu ellu tagasi imbunud ja ma ei teagi, kas temaga selle eest pragada või mitte. Justin teeb vastupandamatut pasta carbonara’t. Õppisin ka ise seda valmistama, see on tõeliselt lihtne."

Seda makaronirooga võivat nad vitsutada nädalate kaupa järjepanu.

Iga päeva alustab ta aga kuuma sidruniveega, mis muutvat kehakeemia aluseliseks. Ajakiri People väidab, et näitleja tavaline hommikusöök on proteiinijook, kuhu muu hulgas purustab ta puuvilju ja lisab naha eest hoolt kandvat kollageeni. Keskhommikul haukab ta muna ja lõunaks pugib salatit. Jenniferi sõnul on ta õppinud toitu nautima: "Varem jälgisin end lakkamatult. Nüüd luban endale mõõdukalt kõike."

RASEDUS VÕI MAKARONID?: Juunis siples koos abikaasa Justin Theroux’ga bikiinides puhkust veetnud Jennifer Aniston taas titekõlakate küüsis. Foto: Vida Press

Rase või liialt maiustanud?

Näitleja armastus hea söögi vastu annab pidevalt ainest kõmuleheveskitele. Möödunud kuul rannapuhkust veetes said kurejutud taas hoogu – bikiinidesse pugenud Jenniferi kõht näinud kahtlaselt kumer välja. Nagu mitu korda varemgi sellistel puhkudel, lasi Jennifer oma esindajal kuulujutu kummutada – ta polevat rase, vaid lasknud roogadel hea maitsta. Jennifer on öelnud, et emaks saamise vastu poleks tal midagi, aga ta pole meeleheitel ega võta rasestumise nimel midagi erilist ette. Kui lagunes Anistoni ja Pitti abielu, väideti, et üks põhjus olnudki naise leige suhtumine lapseteemasse.