Marco Tasane Eesti Muusikaauhinnad 2016 galal.Foto: SANDER ILVEST
Inimesed
11. juuli 2016, 17:47

STAARID SUVEL | Strippar Marco: "Seksige vabas looduses!" (27)

"Suvel on inimesed juba niigi paljad – mis nad ikka teist paljast inimest vaatavad," selgitab Eesti kuulsaim meesstrippar ja laulja Marco Tasane, miks tal suvel vähem tööd on kui talvel.

Marcole meeldib suve juures kõige rohkem see, et ei pea nii palju riideid selga panema. "Talvel ikka mõtled, et issand, ei tea, mida selga panna, aga suvel seda muret pole," räägib ta. "Saab oma keha eksponeerida," naerab Tasane.

Mehe sõnul on tal talviti tööd rohkem, suvel on tööpäevad reede-laupäev, nii et aega jääb ka puhkamiseks. Kuna töö langeb üldiselt nädalavahetusele, siis juhtub ka seda, et Marcot tahetakse ühel päeval mitmesse linna. Strippar ise naljatab, et tal oleks kõikjale jõudmiseks vaja Sõnajalgade helikopterit. Praegu peab mõned esinemised suure nõudluse pärast lihtsalt vahepeal ära ütlema. 

Lahedaid suvemälestusi Marcol jagub. Tööalastest seikadest meenub talle kohe esinemine Lõunakeskuse jäähallis. "Pidin juba varahommikul seal olema. Lava oli pandud keset jääd. Viisin daami, kellel olid silmad kinni seotud, sinna, kusjuures lava hakkas veel ka tiirlema," meenutab ta. Selliseid põnevaid seiku on mehel olnud palju. Lisaks meenuvad talle veel reisimälestused, kuid mees tõdeb, et sellist seika, mis täiesti pahviks lööks, praegu meelde ei tule.  

Õhtulehe lugejatele soovitab mees liikuda rohkem värskes õhus ja mitte olla nii palju arvutis, siis tuleb ka parem tuju. "Kui inimene on üksi kodus, siis muutub ta tujukaks, sellest ka õelad netikommentaarid," seletab Tasane. "Kui aga käid õues, trennis, suhtled teiste inimestega, siis sellist asja ei ole." Samuti soovitab ta vähem alkoholi tarbida, lisades, et tema ise näiteks üldse ei joogi alkoholi. Šoppamine ja trenn on ka Marco sõnul tähtsad elemendid suvel.

Suviseid seksinippe jagab Marco tagasihoidlikult. "Mina soovitan vabas looduses seksida," annab ta nõu. Tasane lisab aga tõsiselt, et pärast peavad partnerid üksteise kehad puukidest üle kontrollima, sest praegu on puugihooaeg ja nad on inimestele väga ohtlikud. "Mingeid spetsiaalseid nippe polegi, lihtsalt, et saaks suvel toast välja, ei pea alati voodis seksima".  

Ta toob välja ka ekstreemse seiga, kui kuulis pealt üht vanemat naist seksist rääkimas. "Suvel mina soovitan kõigil seksida surnuaial, kasvõi iseendaga," oli naine öelnud. Marco lisab, et see on muidugi väga ekstreemne.

Kuna suvi on käes ja lahedaid tegevusi lõputult, siis uuris Õhtuleht Eesti staaridelt, mida nemad suvel plaanivad teha.