Video: Mari Luud
Inimesed
9. juuli 2016, 20:00

ÕHTULEHE VIDEO | Teele Viira: surf on mu kõige uuem armastus

Tuntud Eesti staarid võtsid vastu väljakutse võistelda purjelaua surfis. Suur finaal toimus täna Roostal Surfilaagris, kus finišijoonel läks asi vägagi tasavägiseks laulja Teele Viira ja näitleja Priit Piusi vahel. Saarenaine Viira pidi täna siiski Piusile alla vanduma ja tunnistama mehe paremust.

Kuigi Viira jäi Piusile napilt alla, tunneb ta ise end kui võitja. "Ma tegin neli trenni ehk kaks trenni vähem ja mul jäi 10 sekundit puudu, tegelikult ma võitsin Priitu ja seda kõige paremas mõttes," on Viira entusiastlik.

Teele ja Papa võistlusplaani pidamas Foto: Mari Luud

Kuna naine on sõitnud vaid mõned korrad, siis tehnilistest tugevustest on veel vara rääkida, aga surfi suurimaks võluks peab ta vabaks laskmise ja nautimise tunnet.

Üheskoos astusid võistlustulle (vasakult) elustiiliblogija Iti-Pätrik Järve, laulja Teele Viira, Carine Jessica Kostla ja Getter Jaani Foto: Mari Luud

"Surf on nüüd mu kõige uuem armastus," tunnistab naine, et surfi plussideks ongi just see veepeal vaba olemise tunne ja mitte millelegi muule mõtlemine. Vaikselt mõlguvad mõtted ka oma laua soetamise suunas. "Sellest alast ma enam mööda ei saa," tõdeb ta.

Foto: Mari Luud

Milline on Teele ideaalne puhkus ja kuidas suhtub ta rannas lebotamisesse, vaata juba videost!