Inimesed

Küünarnukihoobid ja katkised kannad – The Prodigy kontsert kiskus ohtlikuks (15)

LISA KOMMENTAAR

täielik loomakari8. juuli 2016, 16:40
Mul oli hea meel, et sealt elusalt pääsesin. Mingi Prodigy pole seda väärt, et surnuks trambitakse. Ime, et keegi sinna pommi ei pannud. Rahaahnus võib ju suur olla, aga seal oli reaalselt ohtlik.
Pets8. juuli 2016, 10:54
Ma usun, et kui igale inimesele oleks vähemalt 1 ruutmeeter ruumi olnud, oleks kaasaelamine veelgi efektsem olnud.
Oleks lava olnud kaare all, poleks ju kunagi ruumiprobleemi.
Tantsida oleks tahtnud küll, sest set oli vägev.
yigih8. juuli 2016, 10:10
Kohal ei käinud, aga ma kujutan ette, et see pidi küll üle mõistuse tantsimine olema, kui see on puudusena välja toodud. Mina ei suudaks vist ühelgi energilisemal muusikaüritusel vaikselt koha peal tammudes kaasa elada eriti, kui oled veel suur fänn. Maarja kontserdil võiks jah istuda või Liisi Koiksonit kuulates, aga Prodigy on nüüd küll viiname koht, kus end vaos hoida.
c8. juuli 2016, 09:56
See üritus hakkab üldse vaikselt maha käima mulle tundub aga eks oma osa selles ole ka nõmedal ilmal.
Selline kontsert8. juuli 2016, 09:40
eeldabki just sellist publikut ja emotsiooni.Kirikus naudime pikka reverbi ja kaunist akordikõla,punkkontserdil elame ennast füüsiliselt välja ja tantsime pogo.Ja kui ruumi ei ole,ikka tantsime.Ja piimasaalis a la carte menüüd ei oota.
dfk8. juuli 2016, 09:36
Eelnevalt juba mainiti, et laulukaare poole suunatud lava põhjustab viletsa akustika, veelgi enam, see põhjustab ka selle tunglemise ja ohtlikud olukorrad, mida on mainitud. Lava peab suuremate ürituste korral olema nõlva poole!. Siis on palju ruumi ja heliga pole probleeme. Korraldaja võiks selle reklaamis alati ära mainida, kummale poole on lava suunatud, see on väga oluline kontserti kvaliteeti silmas pidades.
dfkale8. juuli 2016, 11:22
Eks kogu see keskerakondlik mafia üritab võimalikult vähe kulutusi teha ja võimalikult rohkem tulu välja pressida. Laulukaare betoonist põrandatega ei juhtu üldjuhul midagi aga murukamar teisele poole nõuaks märkimisväärseid kulutusi. Eriti praeguste ilmadega. Inimeste ohutus ei ole neile isegi mitte sekundaarse tähtsusega, vaid kuskil "kohustuslike linnukeste"-kategoorias - paar turvat peab ju olema, sest muidu keelab politsei ürituse täielikult ära. Kas keegi seal ka tegelikult terviserikkeid saab või sureb, see neid ei huvita.
ABC8. juuli 2016, 09:33
Tõesti oli väga häiriv. Omalt poolt lisaks veel, et kuna muusika oli nii vali siis ei kuulnud ma omi mõtteid peas. Häiris õhus lendav droon. See, et õhtul läks külmaks oli ebameeldiv. Majatagant ülesalla ilmuv helendav atraktsioon oli eriti häiriv, sest ei ma ei saanud enam aru kus on valgusshow.
Idioodid tulevad Prodigyle ja ootavad lava ette mingeid lahtikäidvaid toole, kus oma käevangudega saaks rahulikult jalgatatsutades konsterti vaadata. Johhaidii
MGM8. juuli 2016, 08:17
Prodigy meelitab kohale illukuku lapsukesed, kes pole kunagi kontserdil käinud. Käige enne mõnel JMKE kontserdil ära, kui kolm korda jalaga perse ei saa, pole punki kuulamas käinud.
ehh8. juuli 2016, 07:40
mida sa ikka paremini korraldad, kui pooled publikust on tulnudennast füüsiliselt välja elama. Võimalus muidugi on müüa eraldi kallid piletid karglejatele, eraldades neile küllaldaselt ruumi ja hoida nende plats tugeva võrega ja turvamisega ainult neile.
Mis teha, kui ikka kogu see lolliode karglejate mass tuleb endast looma välja laskma.
Sellisele kontserdile ei lähegi8. juuli 2016, 07:32
Mis akustikast saab üldse rääkida, kui lava on suunatud laulukaare poole??? Täiesti mõttetu üritus - keera muusikat valjemaks või vaiksemaks, ikka sumbub ära.
mees8. juuli 2016, 07:19
Mõttetu vingumine jälle. Järgmine kord mine kuula kirikus RAM meeskoori, seal ei astu keegi kanna peale
naine8. juuli 2016, 08:19
Põhjus8. juuli 2016, 07:16
Saamatu ja pealiskaudne korraldus!
EinoH muidugi8. juuli 2016, 06:45
Kui ollakse sellised päkapikud et teised jalgadega peal trambivad . Normaalne inimene oleks köigile löuga andnud