Inimesed

Briti bänd boikoteerib Rootsi "vägistamisfestivali" (16)

LISA KOMMENTAAR

Egas siis7. juuli 2016, 23:16
turvamehed ja politseinikud taha rassistid olla ja uusrootslaste rahvuslikke seltskonnamänge segada. Muidu võivad veel ise kallide külaliste inimõiguste rikkumise eest kohtupinki sattuda.
Need kes on tegelikult neegrite ja moslemite poolt vägistatud valgete laste ja naiste vägistamislaine taga !7. juuli 2016, 13:59
SA Eesti Inimõiguste Keskus ! Vaadake nende leheküljele , nemad käisid hoopis Brüsselis , Euroopa RASSISMIVASTASE VÕRGUSTIKU koosolekul . Kas te olete kuskilt lugenud või kuulnud , mida need tõprad toovad omapoolseks kaitseks , et selgitada miks tapetakse ja vägistatakse Euroopa lapsi moslemite ja neegrite poolt ? Ei , nad on vait kui rotid ja võitlevad üha suurema agressiivsusega nende vastu , kes püüavad oma kodu kaitsta .
rassist7. juuli 2016, 13:25
on nende arvates hullem olla, kui vägistatud. Sellist lambakarja on hale vaadata. Ju on pikk heaolu ajud keema pannud, on ju nii uhked oma multikultiga
Nipik7. juuli 2016, 12:03
Arusaamatu: kui on vägistaja, siis on ka vägistatav. Ja otse lava ees! Tule taevas appi, miks sa siis appi ei karju! Ma arvan, et see ikka tuulest tõmmatud teema: noored seksivad ja siis pärast hea musta kraesse ajada.
?7. juuli 2016, 13:49
Kas sa oled ise vägistajatega sama rassi või oled lihtsalt vaimse puudega .
arvaja7. juuli 2016, 11:20
Pehmod niuksuvad jöuetult twitteris selle asemel et relv kätte vötta ja vägistajatele koht kätte näidata. Donalt Trump ütles radikaalide kohta öigesti: tule vastu tuleb vöidelda tulega. Niikaua kui seda ei juhtu, pole ka pehmode multikulti riigil pikka iga loota.
Kas SEE kommentaar sobib?7. juuli 2016, 09:39
Ahh ärge olge ometi pahased nende võõramaameeste peale, neil ju ka omad mured ja kas teil kahju on? Avage oma südamed ja rahakotid ning elame ikka rõõmsalt koos :)
Päikest!
(oksele ajab, ausalt).
hehh7. juuli 2016, 08:29
Imelik, mõni loominguinimene julgeb veel oma arvamust avaldada!
Tervitused ka Koit Toomele.
õige7. juuli 2016, 14:02
mina ka ei lähe enne esinema, kui igat naist valvab politseinik, toodagu või kõik maailma politseinikud kohale :). Kui kuskil linnas ka vägistatakse kedagi, siis ei lähe enam sinna linna ka jne.
to õige7. juuli 2016, 16:38
Esinejal on õigus eeldada korraldajapoolset korrektsust. Teie ilkumine näitab nn. "sallivate" käibefraase teemal "kohalikud teevad ka". Elu tõestab igapäevaselt kuritegevuse ja migratsiooni vahelist tihedat seost. Mida kauem kestab tühi targutamine, selle asemel, et reaalselt turvalisusesse panustada, seda hullemaks olukord läheb. Ja selles osas on kaassüüdlasteks just teiesugused.
sots7. juuli 2016, 07:58
Vastikud rassistid ja neonatsid.
Harjuge ära!
üks asi7. juuli 2016, 07:55
on karistused (surmanuhtlus) ... olulisem on suuta tagada korda ja ka avastada rikkumiste toimepanijad ning karistada võimalikult kiiresti ja 0-tolerantsiga.
Sellise võõrakultuuri vägivalla puhul on vältimatu teha "avalikud hukkamised" kogu rahva ja eriti nende võõraste ees ... kuna nad külvavad hirmu, siis hirmuga ka neid hoitakse ohjes.
Hirmu ja vägivalla asemel - valida armastus - EI OLE meie ühiskond veel valmis ... kuna armastus toimib seest poolt välja st. enne peab armastama ENNAST (ka riik oma rahvast). Vastuolu tekib juba sellest, et riik armastades oma rahvast ei too kurjategijaid sellesse riiki. Toimiv ühiskond ei too kurja oma riiki ega ka ise loo kurja oma riigis - see on armastuse tee ja sellesk ei ole ka MEIE Eestis veel valmis.
mari7. juuli 2016, 07:54
On šokeeritud... Kaua nad šokeeritud on? Ammu oleks aeg tegutseda.
Ex-soomlane7. juuli 2016, 07:39
Oops, multikultuur peod ei läinud hästi? Samal ajal Saksamaa tahab karmista seksuaal kuritegude karistusi : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016070721860440_ul.shtml
Rootsi ja Saksamaa poliitikud ei saa aru et lahendus pole nii lihtne. Minu sober oli Helsingi raudteejaama öö valvur 1990-aastatel ja ütles (noorte liigadest) : "Vene noored usuvad kui neile andab peksa ühe korra. Aga somaalid ei usu isegi kui see peksatakse lähemält surnuks".
Saksamaa ja Rootsi peaks planeerida surmanuhtlust taharrush gamea vägistajile, kui tahavad, et see mõjub.
ja jah7. juuli 2016, 14:06
ja surmanuhtlus liiklusseaduse rikkujale, lähed vales kohas üle tee - surmanuhtlus, kohe oleks kord majas :)?
Sa krdi7. juuli 2016, 18:01
Tolerast, mida see LS siia puutub?Tsurkadele surmanuhtlus ja seda olenemata mida teevad.