Foto: VidaPress
Saund
6. juuli 2016, 13:23

Õllesummeri peaesineja The Prodigy nõuab portselanist lauanõusid ja sõidab vaid S-klassi Mercedestega (24)

Täna õhtul astub Õllesummeri pealaval üles Legendaarne Briti EDMi bänd, The Prodigy. Nagu ikka on maailma kuulsatel staaridel omad nõudmises ja soovid. Näiteks on bänd nõus sööma vaid portselanist taldrikutelt ning jooma kallist Moët'i šampanjat vaid šampanjaklaasidest.

Kokku 17-liikmelise meeskonnaga järgmisel nädalal Õllesummeri festivalile esinema saabuva bändi The Prodigy soovid on trendikad: soovitakse nii kuivatatud kui ka värskeid puuvilju, samuti värskeid köögivilju, sealhulgas lehtkapsast (tuntud ka kui kale), kreekapärast pita-leiba, hummust, kookosvett ja Moët’i šampanjat ning Belvedere viina.

Mõistagi soovitakse suurtes kogustes energiajooke, seejuures on eelistatud markideks Gatorade, Monster ja Red Bull.

Veel – võileivad juustu, singi ja köögiviljadega. Köögiviljadega peavad need asetsema eraldi taldrikul.

Eriti armas on aga see, et lauljad soovivad ka Kellogg's Crunchy Nut või Frosties'i krõbinaid ning kõikvõimalikku varianti piima – tavalist, rasvata ja soja.

Puuviljavalikus peavad olema granadillid, apelsinid, õunad, pirnid, banaanid ja värsked marjad.

Veel huvitavaid fakte

Prodigy saabub Tallinnasse 6. juulil eralennukiga Londonist ning pärast kontserti jäädakse Tallinnasse ööbima. Hotelli asukohta korraldajad ei avalda. Mehed soovisid ka politsei eskorti, kuna on sellega erinevates riikides, nt Lõuna-Ameerikas tuuritades harjunud. Korraldajad rahustasid nad siiski maha, andes mõista, et Eestis ilmselt seda tarvis pole.

Bänd sõidab Tallinnas ringi kolme S-klassi Long-Wheelbase Mercedesega, mida on Eestist raske leida. Sellisega sõidab ka näiteks Armin Karu. Lisaks soovivad nad autodesse pehmeid patju.

Foto: VidaPress

Bändi riietusruumid peavad olema vaibaga kaetud, seal peab olema ka diivan, kaks täispikkuses peeglit ning õdus valgustus. Riietusruumi soovitakse lavendlilõhnaliset õhuvärskendajat või küünalt.

Pealava manager räägib, et Prodigy kontserdil on kõige suurem ja tehniliselt keerukam produktsioon, mis Õllesummeri ajaloos kunagi on korraldatud. Bändi tehnilised nõudmised on väga-väga kõrged ja valguspark võimas. Kogu Õllesummeri pealava valguspark on tegelikult kujundatud lähtuvatult Prodigy visioonist ja vajadustest. Mitte kunagi ei ole olnud pealava jaoks kohale toodud nii palju voolu tekitavaid generaatoreid. Seega, laval tarbib bänd tohutult energiat, mida tahab kindlasti ka publikult vastu saada. 

Lubavad enneolematut valgus-show'd

Korraldajad hoiatavad, et kõrvatropid võivad olla vajalikud ning näiteks epilepsiahaiged või nõrga tervisega inimesed peavad olema kontserdil ettevaatlikud.

Ka valgustundlike silmade korral soovitatakse kaasa võtta päikeseprillid. Bänd ise nimetab end “loudest band on Earth” (lärmakaim bänd maailmas). Valguse puhul on tegemist stroboskoopilise valgusega, mis maakeeli tähendab väga intensiivselt vilkuvat valgustust. See aga võib vallandada epilepsiahoo. Bänd nõuab, et sellised hoiatused oleksid ka sissepääsude juures. 

Bänd on lavale palunud ka hapnikuballooni koos regulaatori ja hingamismaskiga.