Triine Tamm
Liigume
25. august 2015, 21:00

Rein Kahro: Pole midagi paremat kui üks korralik trenn!

Millal ja kus nakatas meie  ilusaid ning energilisi staare spordi kõikvõimas pisik? Vastab  treener ja laulja, Rein Kahro. 

Olen spordiga tegelenud kogu teadliku elu. Kooliajal olid erinevad pallimängud (korvpall, jalgpall, võrkpall) ja jooksualad, peale nende tegelesin juba üsna varases nooruses maadlusega. Sealt edasi tulid võrkpallitrennid ja lõpuks poksimine. Pärast gümnaasiumi huvitusin rohkem jõusaalist. Ja viimased 10 aastat olen ennast jaganud nii jõusaali kui ka kestvusalade (ratas, suusk, jooksmine) vahel.



Praegu teen trenni põhimõtteliselt iga päev. Lisaks jõusaalile ja jooksmisele annan Body- Pumpi ja CrossCore’i trenne. Nii et päris trennikeskne elu!


Trenn annab mulle ennekõike superhea enesetunde. Pole midagi paremat kui üks korralik trenn! Võiks ju mõelda, et pärast trenni on mahlad väljas ja päev õhtus, aga tegelikult annab trenn positiivse emotsionaalse laengu.



Igal treeningul võiks olla pikemas perspektiivis ka eesmärk (maraton, parem figuur jne), et peale treenimisrõõmu ka tulemustest positiivseid emotsioone ammutada.




   Foto: Triine Tamm