TÖÖHOOS: Kristel Aaslaid sai kätt proovida nii käruga ringi vuramises kui ka tänavakivide ladumises.Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
6. juuli 2016, 04:00

Kristel Aaslaid remontis teetöölisena Viru tänavat (11)

Laulev näitleja Kristel Aaslaid vedas räppar Genka ja ansambli Winny Puhh solisti Indrek Vaheojaga kihla, et Hispaania võidab jalgpalli Euroopa meistrivõistlused. Kuna Hispaania langes mängust välja, kaotas Kristel kihlveo ja tal tuli Viru tänavat remontida. Eile oligi ta Viru tänaval erksavärvilistes tunkedes ning aitas teetöölistel betoonisegu laotada ja tänavakive paigaldada.

Eile umbes kell 14.30 tegi Kristel tööga algust. Seljas uhked erkoranžid tunked, loopis ta labidaga tänavakivide alla minevat betooni. Kui käru oli tühjaks saanud, käis Kristel hunnikust lisa toomas, et siis edasi laotada. Näha oli, et füüsiline töö pole Kristeli jaoks võõras, labidaga töötas ta õige vilkalt ning lasi tööl enda käes lennata. Seda vaatas rahuloleva muigega pealt Indrek Vaheoja, kes istus juba sillutatud teel mugavas matkatoolis, jalg üle põlve. "Kolme asja on ilus vaadata: voolavat vett, põlevat tuld ja töötavat inimest," noris Indrek Kristelit.

Foto: Tiina Kõrtsini

Näitlejatari sõnul pole ta küll varem teetöid teinud, ent füüsilist tööd ta ei karda: "Mulle meeldib, kui ma saan oma kätega midagi teha ja ma näen tulemust. Selle koha pealt on teetöö hea. Kõik asjad tuleb elus ära proovida, nüüd on mul üks kogemus juures."

Kristel seletas, et on kunagi maal hanguga heina teinud ning see on labidaga betooni loopimisega üsna sarnane. Ka kaevamine pole Kristelile võõras.

Seriaali "Padjaklubi" täht sai aga talle kätte antud säravvalged töökindad korralikult mustaks teha, kui hakkas tänavakive paika panema. "Tubli, hea töö!" ergutas teda Indrek.

Foto: Tiina Kõrtsini

Jälginud näitlejatari pool tundi, otsustas Winny Puhhi solist siiski objektilt lahkuda ja Kristeli töötama jätta. "Ma loodan, et sa nautisid," hüüdis naine veel talle järele.

Kui Kristel ennustas kihlveo käigus jalgpalli EMi võitu Hispaaniale, siis Indrek tegi panuse Saksamaale ja Genka Prantsusmaale. Kaotuse korral tõotas Kristel teetöid teha, Indrek kanda kogu suve Enrique Iglesiase pildiga T-särki ning Genka kirjutada räpiloo Alari Kivisaarele.

NAUTIS VAATEMÄNGU: Indrek Vaheoja istus laisalt muiates matkatoolis ja jagas tööd rabavale Kristelile humoorikaid ergutuslauseid. Foto: Tiina Kõrtsini

"Ma pole kõige suurem jalkasõber, aga niipalju, kui ma olen vaadanud, siis Hispaania on mulle meeldinud. Nad on jalkariik ja tundub, et neil on alati hästi läinud," põhjendas Kristel oma valikut.

Ometi langes mainitud kolmest riigist esimesena välja Hispaania. Nii tuligi kõigepealt just Kristelil enda lubadus teoks teha.