Elisa Kolk Eesti Laul 2015 finaalkontserdil.Foto: TEET MALSROOS
Inimesed
4. juuli 2016, 11:44

STAARID SUVEL | Elisa Kolk pühendub suvel enda arendamisele (2)

Elisa Kolk saavutas suurema tuntuse Eesti Laulu 2015. aasta võistluselt, kui tuli finaalis kolmandale kohale. Praegu pühendub andekas ja tegus lauljatar enda muusikalisele arendamisele. 

Suvel on Elisal esinemisi vähem: "Ma õpin ja arendan ennast hetkel muusikalises mõttes väga jõuliselt ja veedan palju aega stuudios muusikat tehes". Lihtsalt külastajana on plaanis väisata Õllesummerit ja Weekend Festivali Pärnus. "Viimasel ei jõudnud eelmine aasta käia, sellepärast on kindlalt plaanis minna!"

Juulis alles 19-aastaseks saav rõõmsameelne lauljanna naudib suve juures kõige rohkem sooja ilma. "Olen täielik sooja kliima armastaja," õhkab Kolk. 

Suvel leiab lauljatar puhkamiseks ka aega. Ta lisab asjatundlikult, et seda tuleb lihtsalt ise endale vahepeal tekitada, ega muidu puhata ei saa. "Aga suur osa minu tööst on väga nauditav ja lahe, seega ei teki ka väsimust!" räägib muusik.

Elisa on jõudnud suve nautida juba ka Bulgaarias. "Juunikuu kohta oli seal minu jaoks isegi  veidi külm," lisab ta. Lauljatari arust on suve võimalik nautida kindlasti ka Eestis. "Eriti kui meil veab ja vahepeal on lausa 30 soojakraadi!" selgitab ta. "Mina isiklikult eelistan soojale maale minna üldse sügisel või kevadel, sest see mõjub justkui suvepikendusena…" räägib Kolk oma kogemustest.

Õhtulehe lugejatele soovitab Elisa võimalikult palju aega väljas veeta, päevitada ja ujuda.

Oma kõige ägedamaks suvemälestuseks peab laulja reisi Hispaaniasse. "See oli lihtsalt üleni nii ideaalne ja kihvt, et nüüd hiljem peale sellist reisikogemust tekib teiste maadega suur võrdlusmoment," meenutab Kolk rõõmsal meelel. "Soovitan kõikidele, kes pole veel Hispaaniat külastanud – see on super reisisihtkoht!"

Kuna suvi on käes ja lahedaid tegevusi lõputult, siis uuris Õhtuleht Eesti staaridelt, mida nemad suvel plaanivad teha.